Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tocana de legume la borcan, după reţeta unei românce din Valea Timocului. Cât timp trebuie lăsate ingredientele la călit

Publicat:

Gospodinele spun ca nu exista o reteta standard pentru tocana de legume, componenta legumelor si proportiile ramanand la alegerea fiecaruia. Va propunem astazi reteta unei romance din , aparuta in volumul „Traditii culinare romanesti la sud de Dunare”, de .

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cat cere Gabriela Cristea pentru un borcan de zacusca gatita dupa rețeta ei. Ce alte produse mai vinde prezentatoarea TV

15:20, 21.03.2024 - Gabriela Cristea a adaugat noi produse in magazinul ei online unde vinde preparate gatite dupa rețelele ei celebre. Iata ce sume trebuie sa scoata din buzunar cei care vor sa guste o zacusca „ca la mama acasa” sau o dulceața speciala.

Ce sunt pancovele ardelenești și cum se prepara

17:55, 15.03.2024 - Pancovele ardelenești sau gogoșile ardelenești sunt un desert tradițional din Ardeal, așa cum le spune și numele. Descopera cum se fac cele mai bune și pufoase pancove ardelenești și cum poți adapta rețeta și in funcție de preferințele personale.Ce sunt pancovele ardeleneștiPancovele ardelenești sunt,…

Ce sa presari peste mucenici dupa ce ii scoți din cuptor. Trucul celor mai iscusite gospodine

13:40, 07.03.2024 - A venit momentul in care pregatim cei mai buni mucenici. Este un desert indragit de toata lumea, iar rețeta este diferita in funcție de zona țarii. Rezultatul este mereu foarte gustos, mai ales daca presarați un anumite ingredient dupa ce ii scoateți din cuptor. Cu ce sa presari mucenicii pentru un…

Rețeta speciala de varza murata cu carne de porc. Ce truc folosesc gospodinele din Ardeal

13:00, 28.02.2024 - Rețeta special de varza murata cu carne de porc din Ardeal. Nu este deloc dificil sa o pregatești. Trebuie, in schimb, sa ai ceva timp liber la dispoziție pentru a ajunge la rezultatul potrivit. Gospodinele din Transilvania apeleaza la un ingredient deosebit pentru a oferi preparatului aroma intensa.…

MAINE Tradiții culinare de Dragobete, la Cioara: ”Tocana cu cir, mamaliga și curechi acru”, la caminul cultural „Calin Julescu” din Saliștea

22:00, 23.02.2024 - MAINE Tradiții culinare de Dragobete, la Cioara: ”Tocana cu cir, mamaliga și curechi acru”, la caminul cultural „Calin Julescu” din Saliștea MAINE Tradiții culinare de Dragobete, la Cioara: ”Tocana cu cir, mamaliga și curechi acru”, la caminul cultural „Calin Julescu” din Saliștea Consiliul Local Saliștea,…

Rețeta de soufra cu zmeura. Ingredientele de care ai nevoie pentru a face cea mai buna placinta greceasca 

23:05, 24.01.2024 - Nu ai idee ce desert sa mai pregatești pe cei dragi? Noi iți propunem sa incerci aceasta rețeta de soufra cu zmeura. Desertul este, de fapt, o placinta greceasca ce ce are foi increțite, care sunt acoperite cu o crema aromata cu lamaie și vanilie.

Gipies – Calin, file de poveste

00:10, 19.01.2024 - Florin Tanasescu Inteligenta asta artificiala a facut ca prin tara s-apara gipiesuri – persoane fizice. Adica, au carte de identitate, asigurari la „Sanatate” si altele asemenea oamenilor. Chiar sunt incadrate in campul muncii. Dam un exemplu de gipies aflat pe post de ghid. Plus un fragment din ceva…

Prajitura delicioasa pe care o fac gospodinele istete din resturile de cozonac. Ingredientele le ai mereu in casa

16:31, 02.01.2024 - Spune adio risipei alimentare dupa perioada sarbatorilor de iarna. Iți vei impresiona familia și musafirii cu aceasta prajitura delicioasa pe care o fac gospodinele istete din resturile de cozonac. Cel mai probabil, ai și acum in casa ingredientele de care ai nevoie. Prajitura delicioasa ce poate fi…


Ce parere ai despre aceasta stire?