Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mihaela Ursuleasa a murit, vestea care a împietrit lumea muzicii. Drama unui geniu, plecat prea devreme dintre noi

Publicat:

Dupa ce a primit vestea ca A MURIT, dirijorul a declarat ca probabil se va organiza o cheta internationala de catre artisti pentru inmormantare, mama pianistei neavand niciun mijloc de a-si castiga traiul.

este directorul de Tineret cu care pianista Mihaela Ursuleasa, care a murit joi, la Viena, la varsta 33 de ani, ar fi urmat sa concerteze, ca solista, la Sinaia si Bucuresti, la inceputul saptamanii, si la Berlin, sambata.

Pianista nu a mai aparut la repetitiile de la Sinaia,…

Citeste articolul mai departe pe antena3.ro…  

Sursa articol: antena3.ro


Stiri pe aceeasi tema

Doliu imens in lumea muzicii de petrecere! A murit 'Piranda de la Timișoara', Adriana Abramovici

16:35, 15.04.2024 - Doliu imens in lumea muzicii de petrecere! A murit 'Piranda de la Timișoara', Adriana AbramoviciEste doliu in lumea muzicii de petrecere, dupa anunțul decesului artistei supranumite "Piranda de la Timișoara", Adriana Abramovici.

Doliu in lumea fotbalului. Un jucator important s-a stins din viata

17:30, 10.04.2024 - E doliu la Dinamo Un important jucator al legendarei echipe a murit Vestea a fost data de echipa Marian Costea a fost un important jucator de hochei al Dinamo. Acesta s a stins din viata la 71 de ani. Era deja internat in spital, insa a fost tinut in viata cu ajutorul aparatelor, potrivit stiripesurse.ro.Iata…

Doliu in lumea muzicii: A murit George Nicolescu, cunoscut pentru melodia „Eternitate”

18:26, 26.03.2024 - Cantautorul George Nicolescu a murit la varsta de 74 de ani, informeaza news.ro. Artistul era cunoscut pentru melodia „Eternitate” dar și pentru hitul din 2002 „Cantec pentru sanatatea ierbii”, cu care a revenit in topurile muzicale romanești.

Doliu in lumea muzicii romanesti! A murit artistul orb George Nicolescu (VIDEO)

13:00, 26.03.2024 - George Nicolescu a murit la 74 de ani. Artistul care s a nascut orb si a facut cariera in muzica romaneasca este cunoscut pentru piesa Eternitate. George Nicolescu a murit la 74 de ani. Artistul care s a nascut orb si a facut cariera in muzica romaneasca este cunoscut pentru piesa Eternitate.Artistul,…

Doliu in lumea muzicii! Un artist indragit a murit. Iși anulase multe concerte din cauza problemelor de sanatate

13:55, 24.03.2024 - Lumea muzicii este in doliu! Un artist indragit s-a stins din viața la varsta de 82 de ani. Pianistul iși anulase multe concerte din cauza problemelor de sanatate cu care s-a luptat o buna perioada de timp.

DRAMA pe scena politica din Romania: un important lider a murit la numai 46 de ani!

15:25, 17.02.2024 - Președintele Consiliului Județean Vrancea, Catalin Toma, a murit sambata dimineața. El se afla internat la Institutul Matei Balș din București. Senatorul PNL s-a simțit mai rau in ultimele saptamani, insa parea ca și-a revenit, transmit reporterii locali. CJ Vrancea a confirmat decesul Catalin Toma…

Doliu in lumea muzicii din Romania. A murit Moni Bordeianu, solist și unul dintre fondatorii trupei Phoenix. Mesajul plin de durere al lui Nicu Covaci: „Iți mulțumim”

11:15, 10.02.2024 - Este doliu in lumea muzicii din Romania, dupa ce a murit Moni Bordeianu, primul solist și unul dintre fondatorii trupei Phoenix. S-a stins din viața la 75 de ani, iar vestea morții a fost data de Nicu Covaci, fost coleg și bun prieten.

Doliu uriaș in lumea medicala! Horia Cioflan, supranumit doctorul cu "maini de aur", a murit la 57 de ani

19:40, 26.01.2024 - Comunitatea medicala din Romania este in doliu dupa pierderea doctorului Horia Cioflan, medic primar obstetrica-ginecologie, doctor in științe medicale, cu competențe in chirurgie robotica, chirurgie oncologica ginecologica, chirurgie laparoscopica și histeroscopica la un cunoscut spital din București.Originar…


Ce parere ai despre aceasta stire?