Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

​VIDEO/FOTOGALERIE Asa arata BMW Seria 4 Gran Coupe, rival pentru Audi A5 Sportback

Publicat:

​BMW Seria 4 completeaza familia de modele Seria 4, fiind cel de-al treilea lansat, dupa Seria 4 Coupe si Seria 4 Cabriolet. BMW Seria 4 beneficiaza de portiere fara rame pentru geamuri, silueta specifica coupe-urilor si deschidere ampla a portbagajului, cu tot cu luneta. Masina va fi lansata pe pietele internationale, inclusiv Romania, in vara acestui an, a anuntat BMW.

Citeste articolul complet pe 0-100.ro

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Scena desprinsa din 'Final Destination' pe șoselele din Romania: secunda fatala care i-a adus decesul unei femei

08:15, 17.04.2024 - Un accident rutier petrecut in Lugoj ar putea foarte bine sa fie o scena din celebrul film ”Final Destination”. O autoutilitara condusa de un barbat, in varsta de 50 de ani, a intrat in coliziune cu un autoturism condus de o femeie de 70 de ani. Mașina femeii a ricoșat pe trotuar, acolo unde a lovit…

Ionel Ganea, prima reacție dupa ce a fost scos cu forta din masina de politisti. Susține ca este nevinovat: „Lupt pentru a demonstra abuzul la care am fost supus”

11:35, 25.03.2024 - Ionel Ganea a ajuns intr-un scandal de proporții, dupa ce a fost scos cu forța din mașina și dus la poliție inainte de partida amicala dintre Romania și Irlanda de Nord. Fostul fotbalist se apara și spune ca a fost victima unui abuz.

Marturia tulburatoare a soției barbatului ucis de mașina condusa de un cunoscut bancher. „Nu i-a pasat, nici nu s-a uitat”

15:15, 20.03.2024 - Radu Grațian Ghețea, un cunoscut bancher din Romania, a fost trimis in judecata pentru ucidere din culpa, dupa ce a provocat un accident mortal in județul Constanța, intrand pe contrasens. Soția victimei spune ca, „oricat de dreapta și corecta ar fi legea”, pentru ea „nu poate face dreptate”

Noua fabrica moderna care va aparea in Romania. Nu va avea rival in Europa, spune Marcel Ciolacu

10:55, 19.03.2024 - In actualul context geo-politic din estul Europei, anunțul facut de premierul Marcel Ciolacu vine sa arate care este noul traseu pe care Romania il are. Conform celor declarate de premier, vorbim despre noua fabrica moderna care va aparea in Romania, o investiție de cel puțin 47 de milioane de euro.

Imagini care va pot afecta emoțional - Accident teribil pe șoselele din Romania / VIDEO

08:51, 13.03.2024 - Imagini tulburatoare surprinse de camera de bord a unei mașini. Un accident teribil, petrecut pe centura Avrigului (Sibiu) și soldat cu trei morți. Oamenii din mașina nu au avut nicio șansa. In imagini se poate vedea cum un camion lovește in plin o mașina și apoi cade in gol de pe pod. Atenție, urmeaza…

Prețuri BMW Seria 4 facelift in Romania: start de la 51.800 de euro

13:41, 14.02.2024 - Constructorul german de automobile a lansat noul Seria 4 facelift la finalul lunii ianuarie. Disponibil atat in varianta Coupe cat și Cabriolet, modelul din Munchen a primit o serie de modificari estetice, inclusiv stopuri cu tehnologie laser, dar și o motorizare mild-hybrid pentru versiunea M440i xDrive.…

Romania se cutremura: Activitate intensa și serie de seisme ciudate, in ultimele zile

14:55, 08.02.2024 - O serie de cutremure ciudate s-a inregistrat, in ultimele zile, in zone din Romania care nu au avut, pana acum, o activitate seismica importanta, precum Ilfov sau Vaslui.Seria cutremurelor ciudate a inceput pe 5 februarie 2024, zi in care Institutul National pentru Fizica Pamantului (INFP) a inregistrat…


Ce parere ai despre aceasta stire?