Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Temperaturi de vară şi PLOI PUTERNICE cu descărcări electrice, în următoarele zile

Publicat:

Maine, in toata tara sunt prognozate ploi cu descarcari electrice. si Soroca termometrele vor indica 20 de grade Celsius, la Balti se vor inregistra 21 de grade, iar la Orhei cu un grad mai mult. vor fi pana la 23 de grade Celsius.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Furtuna Renata, care face ravagii in Europa, se apropie de Romania. Va aduce frig, ploi si vijelii puternice

16:31, 15.04.2024 - Romania se confrunta cu un val de caldura surprinzator pentru mijlocul lunii aprilie, cu temperaturi ce au ajuns pana la 32 de grade Celsius in sudul țarii astazi. Aceste temperaturi sunt cu mult peste medii pentru aceasta perioada. Insa, in curand lucrurile nu vor mai sta așa.

Nu e pacaleala de 1 Aprilie: record de temperatura de 29 grade Celsius, la Vaslui

17:05, 01.04.2024 - RECORD… Prima zi de aprilie aduce in județul Vaslui temperaturi record pentru aceasta perioada a anului. Pe 1 aprilie s-a ajuns pana la 29 de grade Celsius. “Este maxima istorica in județul Vaslui și posibil ca, intr-o ora sau doua, chiar sa mai creasca. Cu toate acestea, temperaturi apropiate de aceasta…

Temperaturi de pana la 29 de grade Celsius, in weekend. Cel mai calduros final de martie din ultimii 70 de ani.

16:50, 29.03.2024 - Meteorologii avertizeaza ca in acest weekend s-ar putea inregistra cel mai calduros final de martie din ultimii 70 de ani, iar in unele zone ale Romaniei maximele termice vor ajunge pana la 29 de grade Celsius.

METEO – Furtuni cu descarcari electrice așteptate la inceput de aprilie in Maramureș

07:10, 26.03.2024 - Meteorologii de la Administrația Naționala de Meteorologie au anunțat ca in perioada care urmeaza vremea va fi in incalzire semnificativa. In cea mai mare parte a intervalului temperatura aerului va avea valori cu mult peste normele climatologice. In primele zile ale acestei saptamani se vor inregistra,…

Innorat și cu șanse de ploaie: Meteorologii prognozeaza temperaturi intre minus zero și șase grade Celsius

07:18, 03.02.2024 - Astazi, Moldova se confrunta cu o vreme predominant innorata, cu posibilitați sporadice de precipitații. Conform Serviciului Hidrometeorologic de Stat, cel mai semnificativ aspect al prognozei este probabilitatea redusa de ploaie.

Tara din Europa unde s-au inregistrat 30,7 grade Celsius la finalul lunii ianuarie. Turistii au umplut plajele

03:01, 26.01.2024 - Temperaturi de vara in plina iarna in vestul Europei. Spania, Franta si Portugalia traverseaza un val de caldura care ii face pe oameni sa verifice data din calendar si, in unele cazuri, sa se indrepte spre plaje. Au fost 30,7 grade astazi in regiunea Valencia, care poate fi un nou maxim european pentru…

Anunț ANM! Meteorologii au actualizat prognoza meteo pentru urmatoarele patru saptamani. Elena Mateescu: "Temperaturi sub minus 15, minus 20 de grade Celsius..."

21:45, 21.01.2024 - Specialiștii Administrației Naționale de Meteorologie au actualizat prognoza meteo pentru urmatoarele patru saptamani. Directorul Administrației Naționale de Meteorologie, Elena Mateescu a spus ce temperaturi vor fi inregistrate in perioada urmatoare.

Vine un nou val de ninsori. Temperaturi pana la -17 grade

13:05, 21.01.2024 - Administratia Nationala de Meteorologie a anunțat prognoza meteo pentru urmatoarele zile. “Duminica dimineața am avut valori de temperatura minima sub pragul gerului, in partea de centru, nord, est și sud a țarii, cu cea mai mica valoare la Fagaraș, -18 grade Celsius. Tendința pentru urmatoarele zile…


Ce parere ai despre aceasta stire?