Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tania Budi își deschide sufletul: ”Nu regret că nu am o familie”

Publicat:

eset singura și se simte bine așa. Blonda nu este disperata sa-și cladeascp o familie și lasa totul in mainile destinului.

”Ce-o fi o fi” pare sa fie deviza atunci cand vine vorba de dragoste. Vedeta nu este dispusa sa faca nici un fel de compromis in ceea ce privește jumatatea ei și relația cu aceasta.

”Nu regret ca nu am o familie, nici nu-mi doresc neaparat. Decat sa fiu nefericita acasa și sa fac un compromis cu un barbat alaturi de care sa nu fiu fericita, mai bine așa. Chiar mi-e bine singura. Am avut relații…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce nu ar mai tolera Andreea Raicu intr-o relație, la 46 de ani. Vedeta iși dorește sa iși intemeieze o familie: „Cred ca este pentru prima data cand...

14:05, 20.03.2024 - Daca in trecut relațiile ei erau intens dezbatute, in prezent, Andreea Raicu spune ca iși dorește liniște. Vedeta declara ca nu se mai grabește sa intre intr-o noua relație doar pentru a alunga singuratatea.

Petrecem in familie. Care este cel mai mare regret pe care Marcel Pavel il are. Ce i-a ceut soției sale atunci cand s-au cunoscut: „Sa ma ierți...” / VIDEO

11:45, 20.02.2024 - In cadrul emisiunii „Petrecem in familie” de la Antena Stars, Marcel Pavel a vorbit despre cel mai mare regret pe care il are. Iata ce i-a cerut soției sale, Violeta, atunci cand s-au cunoscut, dar și ce declarații a facut cantarețul despre inceputul relației lui!

Știrile Antena Stars. Cum arata bucataria de lux a Elei Craciun. Vedeta s-a mutat de curand in casa visurilor sale: "Mi-am dorit-o din tot sufletul..." / VIDEO

16:00, 16.02.2024 - Ela Craciun s-a mutat in casa visurilor sale. Cum arata bucataria de lux a vedetei, proiectata dupa ultimele tendințe. Echipa Știrilor Antena Stars a prezentat imagini spectaculoase din vila de zeci de mii de euro a vedetei.

Cum arata Oana Roman in urma cu 15 ani. Vedeta era blonda: „Am gasit poza asta...” / FOTO

11:55, 06.02.2024 - Oana Roman a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu ea din urma cu 15 ani, dar și un mesaj. Pe atunci, vedeta era blonda. Iata ce imagine a impartașit aceasta cu fanii ei de pe Instagram, unde are o comunitate impresionanta!


Ce parere ai despre aceasta stire?