Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

SURPRINZĂTOR! A fost descoperit medicamentul care ar putea elimina principala cauza a morții

Publicat:

Un nou medicament care "topește" grasimea din interiorul arterelor a fost testat de cercetarorii de la . Pastila ar elimina principalele cauzele care duc la infarct sau accident vascular cerebral.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Bolile cardiovasculare, principala cauza de deces in Romania: „La fiecare 30 de minute, un roman moare din cauza unui infarct”

14:15, 09.04.2024 - Bolile cardiovasculare reprezinta principala cauza de deces in Romania, contribuind cu 57% din totalul deceselor inregistrate la nivel national, conform declaratiilor consilierului prezidential Diana Paun.

Antrenorul adus surprinzator in Romania a fost demis: „Decizia a fost luata din cauza situației sportive”

11:05, 26.03.2024 - Spaniolul Ruben Albes (39 de ani), fost la Hermannstadt, a fost demis noaptea trecuta de la Albacete, echipa aflata pe locul 19 in Segunda Division. Tehnicianul care in iunie 2020 era numit in mod surprinzator la Hermannstadt, la care a stat pana in ianuarie 2021, nu trece prin cea mai buna perioada…

Uzina de arme nucleare, evacuata din cauza incendiilor masive din Texas: „Materialele speciale sunt neafectate”

12:00, 28.02.2024 - O uzina de arme nucleare a fost evacuata din cauza incendiilor masive din Texas, SUA, care amenința instalația Pantex, unde sunt construite și dezasamblate bombe. Principala fabrica de arme nucleare a SUA a fost evacuata peste noapte, in timp ce incendiile puternice au ars in pamantul din apropiere.

Care ar fi fost cauza morții lui Alexei Navalnii. In prezent, nu se știe unde se afla cadavrul opozantului rus

16:55, 17.02.2024 - Potrivit declarațiilor facute de un angajat al morgii din Salekhard, orasul din apropierea inchisorii din regiunea arctica unde Alexei Navalnii a murit la in cursul zilei de ieri, cadavrul opozatului rus nu se afla acolo. Așadar, in prezent, presa internaționașa scrie ca nu se știe unde este, de fapt,…

Care este cauza morții lui Sorin Anghel, barbatul injunghiat la petrecerea cu vedete de la Padina, de fapt. S-a finalizat autopsia in cazul victimei

16:35, 12.02.2024 - In cursul zilei de azi, medicii legiști au finalizat autopsia in cazul lui Sorin Anghel, barbatul ucis cu sange rece cu macete la petrecerea cu vedete de la Padina. Specialiștii au aflat cauza mortii. Iata ce s-a intamplat, de fapt, la evenimentul unde s-a petrecut crima!

Iasiul, sufocat din cauza traficului. Transportul in comun este vazut ca o principala solutie

16:50, 07.02.2024 - Capitala Moldovei, Iașiul, unul dintre cele mai mari orase ale tarii, este sufocata de masini, iar acest lucru este resimtit din plin de populatie. La orele de varf, oamenii asteapta ore in sir, in autoturisme, pentru a ajunge acasa.

Rasturnare de situație in cazul tragic al Sharei: Legiștii dezvaluie cauza reala a morții

12:00, 24.01.2024 - Intr-o rasturnare a situației, raportul final al legiștilor in cazul tragic al Sharei, eleva olimpica și drogata din Piatra Neamț, aduce lumina asupra unor detalii cruciale. Contrar speculațiilor inițiale, se confirma ca minora nu a intreținut relații sex

De ce tot mai multi tineri fac cancer de colon. In SUA e principala cauza de mortalitate la tinerii adulti

16:10, 22.01.2024 - Cancerul la colon a devenit un pericol din ce in ce mai mare in randul tinerilor. Din acest motiv, specialiștii trag un semnal de alarma cu privire la pericolele care duc inspre aceasta boala crunta. Iata de ce se imbolnavesc tot mai mulți tineri de cancer la colon.


Ce parere ai despre aceasta stire?