Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Sunt reali? Unde le e carnea, unde le sunt oasele?! Doi Degeaba, primele personaje animate de pe scena iUmor

Publicat:

Premiera la iUmor, n-am mai vazut, n-am mai auzit pana acum! Doua prezente cu totul si cu totul inedite i-au bulversat pe jurați, chiar si pe prezentatori. „Sunteti primii, n-am mai avut niciodata asa ceva la iUmor!”, exclama  in culise. Se numesc și sunt doua personaje animate!

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

iUmor sezonul 16, 21 aprilie 2024. Andreea Dița revine pe scena cu un text shakeasperian. Natanticu: „Ce cojones aveai pe scena”

22:15, 21.04.2024 - Andreea Dița a revenit, pentru a patra oara, pe scena pentru a se distra. De aceasta data simte ca textul ii este potrivit și ca este lucrat foarte bine. Acesta este in nota shakeasperiana.

„Bodies & Emotions” sau „Creațiunile lui Prometeu”, o noua premiera pe scena Operei din Timișoara

10:05, 20.04.2024 - Repertoriul operei timișorene s-a imbogațit in ultimele stagiuni cu mai multe spectacole de balet, precum „La Bayadere”, „Giselle” sau „Creațiunile lui Prometeu”. Duminica, 21 aprilie, va avea loc o noua premiera de balet, „Bodies & Emotions”, a carui coregrafie, costume și regie sunt semnate de Ovidiu…

Magicianul Robert Tudor, super show de magie pe scena iUmor. Cosmin Natanticu: „Nu se poate, o sa creada lumea ca ne-am vorbit!”

13:05, 04.04.2024 - Cea mai noua editie iUmor, difuzata duminica aceasta, de la 20:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY,  va fi deschisa de nimeni altul decat de Robert Tudor, care aduce magia pe scena iUmor, cu un super show memorabil.

Numar spectaculos cu ventriloci pe scena iUmor, duminica, la Antena 1! Delia: „Sufletul meu s-a hranit cu acest moment!”

11:45, 28.03.2024 - Duminica, de la 20.00, iUmor – Alege comedia sezonul 16 revine cu noi numere și momente artistice spectaculoase, prezentate de concurenți care mai de care mai talentați, din toate colțurile lumii, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

(video) „Adevarul poate fi doar unul”: Dan Balan, primele declarații dupa acuzațiile ca ar fi urcat beat pe scena de la Arena Chișinau

12:30, 19.03.2024 - Interpretul Dan Balan a facut primele declarații, dupa valul de acuzații in adresa sa ca ar fi urcat beat sau drogat pe scena, pe 24 decembrie 2023, la concertul „Christmas Magic”. La trei luni de la scandal, artistul s-a vazut nevoit sa dea o explicație, fiind intrebat despre aceasta in direct, la…

Kalin Brothers, vedetele momentului pe TikTok, urca pe scena iUmor, duminica, 10 martie, de la 20:00. Delia: „Va ador!”

14:30, 14.03.2024 - Duminica aceasta, de la 20:00, la Antena 1, cel de-al cincilea episod din noul sezon iUmor – Alege comedia sezonul 16 aduce pe scena o noua serie de momente senzaționale, din partea celor mai talentați concurenți, iar printre aceștia se numara și Kalin Brothers, vedetele momentului pe TikTok.

Milionarul Codin Maticiuc va fi motanul Garfield! Da voce celei mai emblematice pisici din lume

14:36, 01.03.2024 - Ce nu face cel mai bogat actor și producator de film de la noi pentru fetițele sale! Milionarul Codin Maticiuc va fi vocea motanului Garfield, in noua producție de animație ce va fi lansata anul acesta, in cinematografele de la noi. Finanțatorul producțiilor de mare succes comercial ”Miami Bici” 1 și…

In aceasta seara: Flautul fermecat, pe scena Teatrului National de Opera si Balet Oleg Danovski din Constanta

14:35, 10.02.2024 - In aceasta seara, 10 februarie a.c., la ora 18.30, pe scena Teatrului National de Opera si Balet "Oleg Danovski" va avea loc spectacolul "Flautul fermecat", opera cumpusa de Wolfgang Amadeus Mozart. Premiera absoluta a operei a avut loc la Viena, la Burgtheater, la data de 30 septembrie 1791, sub conducerea…


Ce parere ai despre aceasta stire?