Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Sunt bune de măritat? Ce prăjituri inedite au preparat concurentele de la "Mireasă pentru fiul meu" de Halloween

Publicat:

Concurentele din casa "Mireasa pentru fiul meu" au dat testul vietii lor în fata baietilor pe care-si doresc sa-i cucereasca. Fetele s-au luat la întrecere în bucatarie si si-au pus în joc creativitatea si talentul si au preparat prajituri tematice, pentru Halloween.

Halloween-ul i-a pus la grea încercare pe concurentii din casa "Mireasa pentru fiul meu", care s-au întrecut în a-si demonstra creativitatea si priceperea. Fetele, cât si baietii s-au costumat si s-au machiat si au concurat la…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Chefi la cuțite, 3 aprilie 2024. Sanziana Negru și Laura Giurcanu, preparat inspirat din America Express. Ce reacție au avut jurații: ”Doar cineva care a fost acolo...” / VIDEO

00:40, 04.04.2024 - Sanziana Negru și Laura Giurcanu i-au surprins pe jurații de la Chefi la cuțite cu un preparat din America Express. Concurentele au marturisit cat de importanta a fost experiența din continentul american și cum viața le-a fost schimbata.

Creeaza coafuri inedite cu pudra de volum

23:30, 02.04.2024 - Produsele cosmetice sunt esențiale pentru a realiza coafuri care sa iți sporeasca increderea in sine. Pudra de volum este un element de baza in hairstyling, oferind volum și textura, de care nu te poți lipsi pentru a obține coafuri impresionante. Buclele pline de volum și coafurile inalte sunt doar…

Care este originea cuvantului Blagovestenie. Ce inseamna, de fapt, și cum pot afla fetele peste cat timp vor imbraca rochia de mireasa

10:35, 25.03.2024 - Se spune ca Blagovestenia sau "Ziua cucului" este vestitoarea primaverii. Care este originea cuvantului Blavoveștenie și ce inseamna, de fapt. In aceasta zi domnișoarele pot afla peste cat timp vor imbraca rochia de mireasa.

Mireasa. Alex Velea, show in casa! Concurentele au fost uimite cand l-au vazut / VIDEO

15:25, 11.03.2024 - Alex Velea a facut un adevarat show in casa Mireasa! Artistul a fost prezent la petrecerea care a avut loc sambata, pe data de 9 martie 2024. Concurentele au fost uimite cand l-au vazut și au petrecut alaturi de concurenți. A fost o atmosfera de nedescris pentru ei. Iata imagini de la eveniment!

Coafuri inedite, create de hair-stylistul Calin Celau in cadrul unui eveniment ce nu s-a mai vazut la Timișoara

16:30, 19.02.2024 - Hair-stylistul Calin Celau este implicat, de cateva luni, alaturi de partenera sa, Iulia Ploscaru, in organizarea unui eveniment care va avea loc in premiera la Timișoara. „Celestial Beauty” va avea loc in 6 martie de la ora 18 la Pallazo pentru a celebra frumusețea, iar intrarea va fi gratuita.

Mireasa. Direct din culise. Concurenții, surpriza muzicala pentru iubitele lor. Cum au reacționat fetele din casa: "Ce frumos!" / VIDEO

14:15, 14.02.2024 - Astazi, de Valentine's Day, concurentele din casa Mireasa au fost invitate la balcon pentru a se bucura de surpriza oferita de baieți cu cazia sarbatoririi iubirii. Raluca a fost complicea concurenților care au dorit sa iși surprinda iubitele in aceasta zi speciala pentru indragostiți. 

Mireasa - Capriciile iubirii. Ce ar schimba Silviu, dupa ce a fost eliminat. Concurentul regreta ca nu a putut sa interacționeze mai mult cu fetele: „Am conștientizat ca...”

21:40, 09.02.2024 - Ediția de astazi de la Mireasa a adus o eliminare in randul baieților. Silviu a obținut cele mai puține voturi, prin urmare, a parasit competiția. Tanarul spune ca și-ar fi dorit sa aiba șansa sa le cunoasca mai bine pe fete, dar a ajuns sa fie implicat in tot felul de conflicte.

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei despre Ziua Indragostiților: ”Este pentru fetele…” / VIDEO

09:30, 05.02.2024 - Ramona Olaru a inceput saptamana cu multa energie, dar și cu o gluma pe masura. Asistenta TV a starnit rasul tuturor, dupa ce a spus o gluma despre Ziua Indragostiților, care se apropie cu pași repezi. Colegii de platou ai Ramonei Olaru au fost amuzați de bancul ei, luni dimineața!


Ce parere ai despre aceasta stire?