Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

"Sunt AMANTĂ de 11 ani şi vreau să le spun CEVA femeilor măritate"

Publicat:

Reproducem scrisoarea ei, relatata integral:

"Majoritatea femeilor m-ar descrie drept o nenorocita, o distrugatoare de casnicii, insa eu cred ca sunt un 'bandaj' pentru relatii. Daca sotul tau e ranit, eu sunt un plasture temporar care ajuta la vindecarea ranilor. Ma vad cu '' de șapte ani. Este un chirurg de succes casatorit de 11 ani, care locuieste intr-o vila din Chicago alaturi de sotie si cei doi copii. '' mi-a cumparat si mie un apartament la doar trei kilometri de casa lui.

Nu m-am vazut niciodata drept 'cealalta femeie', mai ales ca relatia este atat de…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Portretul femeilor din Moldova: Au un nivel de instruire mai inalt decat barbatii, dar salarii mai mici

16:25, 20.03.2024 - Femeile din Moldova traiesc mai mult decat barbații, au un nivel de instruire mai inalt, dar caștiga mai puțin. Cel puțin așa arata datele Biroului Național de Statistica, facute publice.

(video) Tribul in care femeile nu se spala niciodata: „Cand o familie are oaspete, soțul iși daruiește soția pentru o noapte”

09:35, 13.03.2024 - Pe continentul african exista un trib in care femeile nu se spala niciodata cu apa. In pofida acestui fapt, au grija de igiena lor și sunt foarte curate. Totodata, atunci cand au oaspeți insemnați, prieteni sau rude apropiate, localnicii iși daruiesc soțiile oaspetelui, pentru o noapte. Despre obieciurile…

De ce imbatranesc estetic femeile mai repede decat barbații

12:00, 20.02.2024 - De ce imbatranesc estetic femeile mai repede decat barbații „Unul dintre principalii factori care contribuie la fenomenul de imbatranire mai rapida a femeilor il reprezinta structura și compoziția pielii. Femeile au, in primul rand, o piele mai subțire și mai delicata decat barbații, ceea ce le predispune…


Ce parere ai despre aceasta stire?