Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Sunseeker 116, un iaht care promite sa te vrajeasca pe loc

Publicat:

Un nou proiect al constructorilor britanici de ambarcatiuni de lux promite sa fie vedeta viitoarelor regate din porturile turistice ale lumii.

tocmai a dezvaluit primele imagini ale viitorului iaht Sunseeker 116, iar ambarcatiunea este in stare sa te cucereasca iremediabil.

Aflat in lucru in santierele din Dorset, Sunseeker 116 este programat sa iasa pe piata in primavara anului viitor, iar compania sustine ca dotarile acestuia vor fi definitorii pentru noul stil intalnit in clasa in care evolueaza ambarcatiunea, relateaza portalul Luxatic.

Citeste articolul mai departe pe business24.ro…  

Sursa articol: business24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Israelul promite marea razbunare impotriva Iranului: SUA și Marea Britanie incearca sa puna frana

08:25, 16.04.2024 - Israelul a declarat ca va exista un raspuns la barajul de drone și rachete lansat de Iran in weekend, in timp ce Marea Britanie și SUA indeamna Tel Avivul sa nu riposteze, pe fondul temerilor privind izbucnirea unui conflict mai amplu in Orientul Mijlociu, potrivit Sky News, informeaza Mediafax.

Israelul promite sa raspunda la atacul Iranului, in timp ce Occidentul cere Tel Avivului sa nu riposteze

08:00, 16.04.2024 - Israelul a declarat ca va exista un raspuns la barajul de drone și rachete lansat de Iran in weekend, in timp ce Marea Britanie și SUA indeamna Tel Avivul sa nu riposteze, pe fondul temerilor privind izbucnirea unui conflict mai amplu in Orientul Mijlociu

Javier Milei promite ca va recupera Insulele Malvine din mainile britanicilor. „Vom avea un plan de acțiune clar”

07:05, 04.04.2024 - Președintele argentinian Javier Milei a spus ca guvernul sau s-a angajat sa stabileasca un plan de acțiune pentru recuperarea Malvinelor, controlate din 1833 de Marea Britanie sub denumirea de Insulele Falkland, potrivit CNN.

David Cameron: Marea Britanie intenționeaza sa recunoasca statul palestinian

17:05, 30.01.2024 - Marea Britanie va lua in considerare recunoasterea unui stat palestinian in cadrul eforturilor diplomatice ce au drept scop sa se puna capat conflictului dintre Israel și Hamas, a declarat ministrul britanic de Externe David Cameron.

Oamenii de știința au facut o descoperire revoluționara pentru depistarea cancerului: 'Biopsia lichida'

08:45, 26.01.2024 - Chirurgii si oamenii de stiinta au dezvoltat un test de sange pentru cancerul cerebral, in premiera mondiala, care, potrivit expertilor, ar putea revolutiona diagnosticarea, accelera tratamentul si creste rata de supravietuire, informeaza The Guardian, conform news.ro.Timp de ani de zile, tumorile…

Marea Britanie va investi 1,3 miliarde de lire sterline in centrala nucleara Sizewell C din sud-estul Angliei

08:55, 23.01.2024 - Guvernul a spus ca finantarea, cea mai mare pana in prezent, va permite continuarea lucrarilor de constructie timpurii la uzina construita de gigantul energetic francez EDF, inainte de o decizie finala de investitie, asteptata la sfarsitul acestui an. Noile fonduri, despre care guvernul a spus ca au…

Un roman și fiul lui au murit striviți de un zid pe un șantier din Franța

11:40, 21.01.2024 - Un roman și fiul lui au murit striviți de un zid pe șantierul pe care lucrau, in Franța. Cei doi barbați, de 52, respectiv 21 de ani, erau angajați legal ca zidari. Poliția a deschis o ancheta pentru a afla in ce condiții s-a prabușit peretele și daca pe șantier au fost respectate normele de siguranța.…


Ce parere ai despre aceasta stire?