Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Suferinţă şi durere în casa "Mireasă pentru fiul meu"! Ce se întâmplă cu Elena după plecarea lui Lucian

Publicat:

Plecarea lui Lucian din casa "Mireasa pentru fiul meu" a stârnit o adevarata drama în viata Elenei, fosta lui partenera. Tânara a izbucnit în lacrimi si a recunoscut ca regreta ca nu a realizat ca-l iubeste pe Lucian atâta timp cât acesta a fost lânga ea.

Plecarea lui Lucian din casa "Mireasa pentru fiul meu" a stârnit adevarate furtuni în sufletele celor doi amorezi. Elena plânge si suspina, având sufletul plin de remuscari pentru ca nu a reusit sa-si exprime sentimentele…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa sezon 9, 18 aprilie 2024. Simona Gherghe, anunț important. Ce se va intampla in gala: „Dam un refresh acestui sezon”

17:10, 18.04.2024 - Simona Gherghe a promis o veste importanta atat pentru concurneții sezonului 9 cat și pentru telespectatori. La finalul emisiei live de pe 18 aprilie 2024, prezentatoarea Mireasa a venit cu anunțul important!

Mireasa, sezonul 9. Reacția lui Valentin dupa ce Elena i-a spus ca il place. Replica dura a Gabrielei Cristea pentru tanara

14:05, 14.04.2024 - Valentin a decis ca vrea sa opreasca orice cunoaștere cu Elena, dupa ce tanara a spus la camera ca spera sa intre baiatul potrivit pentru ea in casa Mireasa sezonul 9. De asemenea, concurentul a avut o reacție neașteptata cand fata a inceput sa iși exprime sentimentele pentru el.

Mireasa sezon 9, 3 aprilie 2024. Elena, dezvaluiri dureroase despre trecut. Cum a reacționat Valentin

15:20, 03.04.2024 - In emisia live de Mireasa de pe 3 aprilie 2024 Simona Gherghe i-a invitat pe Elena și pe Valentin sa meraga alaturi de ea intr-un loc retras, departe de ochii celorlalți concurenți. Motivul a fost difuzarea unui material sensibil cu fata.

Ce se intampla intre Sabrina și Perneș de la Mireasa, sezonul 8. In ce stadiu a ajuns relația lor: „Fiecare cu bagajul sau” / VIDEO

10:50, 31.03.2024 - Sabrina și Perneș de la Mireasa, sezonul 8, au format unul dintre cele mai apreciate cupluri din cadrul show-ului matrimonial de la Antena 1. Și ei au intampinat momente dificile pe parcursul relației, insa au știut sa treaca intotdeauna peste, iar asta pentru ca iubirea a jucat cel mai important rol.…

Mireasa – Capriciile Iubirii. Elena a fost agresata fizic de fostul ei iubit! Concurenta, dezvaluiri cutremuratoare: ”Nu am mai avut aer” / VIDEO

20:40, 29.03.2024 - Elena a dezvaluit in casa Mireasa unul dintre cele mai grele momente ale vieții ei. Concurenta a fost agresata fizic de fostul ei iubit, acesta fiind și motivul separarii dintre cei doi. Elena a facut dezvaluiri cu care i-a luat prin surprindere pe ceilalți concurenți.

Fratele lui Marius Țepeliga, lautarul mort dupa o lunga suferința, declarații sfașietoare. Ciprian, copleșit de durere: „Mi-e dor de tine”

17:25, 22.03.2024 - Au trecut doua saptamani de cand Marius Țepeliga, lautarul care s-a luptat cu o boala grava, a murit. Familia trece prin momente cumplite și cu greu poate accepta faptul ca nu le mai este alaturi fizic. Lautarul avea un frate, pe Ciprian, cu care se ințelegea de minune.

Star Matinal. Cum a reacționat fiica lui CRBL și a Elenei cand a primit vestea despre plecarea parinților la Power Couple. Ce le-a spus Alessia: ”Nu a stat singura” / VIDEO

11:06, 16.02.2024 - CRBL și Elena au participat la Power Couple, dar au fost primii care au parasit competiția. Inainte de a pleca in Malta, au vorbit cu fiica lor pentru a-i da vestea cea mare, dar Alessia nu a fost incantata, deoarece nu a mai stat o perioada indelungata fara mama sa.


Ce parere ai despre aceasta stire?