Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Sucul de varza vindeca stomacul si ulcerul intestinal

Publicat:

 Varza este una dintre cele mai vechi legume, datand de prin 1600.
Varza este disponibila in multe soiuri: rosie sau violeta, verde sau varza de Napa, de obicei utilizata in bucataria chinezeasca, bok choi(varza chinezeasca tanara) si varza de Bruxelles.
Varza are putine grasimi saturate, 0 colesterol, dar multe fibre, vitaminele C, K, A, B6, folat(acid folic) potasiu, mangan, tiamina, calciu, fier si magneziu.
Cea mai mare mancare de varza facuta vreodata a fost gatita in 2008 in orasul macedonean Prilep, cu 80 191 de sarmale, cantarind 544 kg.
Se stie ca bautul sucului…

Citeste articolul mai departe pe bzi.ro…  

Sursa articol: bzi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ingredientul pe care sa nu il mai adaugi niciodata in placinta cu mere. Cum sa o gatești daca vrei sa aiba puține calorii

15:55, 22.02.2024 - Placinta cu mere este unul dintre cele mai delicioase rețete. Insa, iubitorii de dulciuri știu cat de dificil este iți menții silueta. Noi venim in ajutorul tau și iți aratam cum sa gatești acest preparat, fara sa aiba multe calorii. Iata la ce ingredient trebuie sa renunți neaparat.

Rețeta de turta dulce fara zahar. Un desert delicios, cu puține calorii

00:00, 17.02.2024 - Turta dulce este unul dintre preparatele potrivite pentru a-i rasfața pe cei dragi, mai ales intr-o zi de weekend de iarna. De obicei, acest desert are multe calorii, motiv pentru care trebuie sa o incerci pe cea fara zahar. Iata cum se prepara rețeta de turta dulce fara zahar și cate calorii are.

Ingredientul care face maioneza de casa mai pufoasa. Ce trebuie sa adaugi in compoziție ca sa obții un sos cu mai puține calorii

21:10, 16.02.2024 - Pe internet exista o mulțime de rețete pe care le poți folosi pentru a prepara un sos perfect de maioneza. Pentru ca se numara printre sosurile folosite in multe dintre preparate, trebuie sa ții cont de cateva trucuri. Iata care este ingredientul care face maioneza de casa mai pufoasa! Ce trebuie sa…

Maioneza fara ulei. Are de 5 ori mai putine calorii, ingredientul care o face pufoasa

20:05, 16.02.2024 - In general, maioneza este o emulsie de galbenuș de ou și ulei. In materialul de astazi, iți vom arata cum poți sa transformi preparatul intr-o magie culinara cu ajutorul rețetei Cristinei Șișcanu Ionescu. Se folosește un ingredient special, ce face sosul pufos. Cum trebuie sa procedezi. Cum poți prepara…

Leguma care scade riscul de cancer. E plina de vitamine și are puține calorii: „Neutralizeaza efectul estrogenilor”

07:55, 07.02.2024 - Este crocanta, dulce și buna. Este „sora” cu varza și broccoli, dar conține mai multa vitamina C și potasiu. Nutriționistul Mihaela Bilic spune ca ajuta la digestie, este sațioasa și scade riscul de cancer la san.

Cum sa faci popcorn fara ulei. Floricele sanatoase cu puține calorii

15:55, 06.02.2024 - Popcornul se numara printre cele mai apreciate gustari, mai ales cand vine vorba de vizionarea unui film. Pentru ca cele din comerț conțin numeroși aditivi și extrem de multe calorii, iata cum sa faci popcorn fara ulei!

Rețeta de ciorba cu varza de Bruxelles. Un preparat delicios și extrem de sanatos

09:50, 26.01.2024 - Daca vrei sa te bucuri in acest weekend de un preparat gustos și extrem de sanatos, atunci pregatește ciorba cu varza de Bruxelles. Este o rețeta simpla și care va reuși sa te impresioneze. Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru aceasta mancare delicioasa, dar și care este modul de preparare!


Ce parere ai despre aceasta stire?