Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

SUA ÎȘI ARATĂ MUȘCHII. Statele Unite și Israel au testat cu succes noul sistem de apărare antirachetă Arrow-3

Publicat:

și Israel au testat cu succes noul sistem de aparare antiracheta Arrow-3. Lansarea s-a produs de pe un poligon israelian, iar racheta a lovit cu o exactitate uluitoare punctul convențional ales.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Lockheed caștiga un contract de aparare antiracheta din SUA in valoare de 17 mld. dolari

00:05, 16.04.2024 - Lockheed Martin LMT.N a primit un contract de 17 miliarde de dolari pentru dezvoltarea urmatoarei generații de interceptoare care ar proteja Statele Unite impotriva unui atac cu rachete balistice intercontinentale, au declarat pentru Reuters doua surse din industrie informate despre acest subiect.

Operațiunea iraniana „Promisiune indeplinita“. Israelul a distrus rachetele și dronele Teheranului cu ajutorul avioanele și a sistemelor antiracheta Arrow

12:15, 14.04.2024 - Iranul a trimis sambata noaptea o ploaie de rachete și drone asupra Israelului intr-o operațiune de razbunare dupa atacul israelian asupra consulatului Teheranului din Siria. Armata israeliana le-a distrus aproape pe toate cu ajutorul avioanelor, sistemelor antiaeriene Praștia lui David și Arrow (Sa

IDF anunța ca scutul antiracheta „Arrow„/„Sageata” al Israelului a reușit interceptarea a „zeci” de rachete iraniene

08:20, 14.04.2024 - Armata israeliana (IDF) a anunțat, intr-un comunicat de presa, ca a interceptat cu succes „zeci„ de rachete lansate din Iran cu ajutorul scutului antiracheta al Israelului „Arrow” („Sageata”), un sistem antiaerian dezvoltat impreuna cu Statele Unite.

Americanii au trecut la alt nivel. Pentagonul anunța ca a testat cu succes o noua arma hipersonica

17:26, 21.03.2024 - Un bombardier B-52 a parasit duminica insula Guam, transportand o arma de raspuns rapid lansata din aer (ARRW), au precizat Fortele Aeriene intr-un comunicat.Desi Fortele Aeriene americane au calificat testul drept un succes, nu a fost dezvaluit viteza cu care a zburat arma.In testele anterioare, ARRW…

O companie americana anunța ca a testat cu succes un vehicul hipersonic reutilizabil

23:45, 10.03.2024 - Compania privata americana Stratolaunch a anunțat ca a finalizat cu succes primul zbor motorizat al vehiculului sau hipersonic reutilizabil Talon-A. Anunțul a fost facut sambata, potrivit Reuters. Vehiculul a facut o aterizare controlata pe apa.

Sambata, de la ora 16.00, Madalina Balan prezinta Visul romanesc – Succes american la Antena Stars

18:16, 19.02.2024 - Incepand de sambata aceasta, de la ora 16.00, Madalina Balan le aduce telespectatorilor povesti de succes ale romanilor care au avut curajul sa lase totul in urma si sa porneasca in aventura vietii lor, de la zero, in Statele Unite ale Americii.

Coreea de Nord susține ca a testat cu succes un nou sistem de control al lansatoarelor de rachete multiple

08:30, 12.02.2024 - Coreea de Nord a anuntat, luni, ca a dezvoltat un nou sistem de control pentru lansatoare de rachete multiple despre care considera ca ar putea consolida semnificativ capacitatile sale de aparare, potrivit agentiei oficiale de presa, KCNA, scrie AFP, potrivit Agerpres. 

Coreea de Nord iși imbunatațește din nou capacitațile de aparare

08:10, 12.02.2024 - Coreea de Nord a anuntat ca a dezvoltat un nou sistem de control pentru lansatoarele multiple de rachete, despre care considera ca ii va imbunatati semnificativ capacitatile de aparare. Academia de Stiinte ale Apararii din Pyongyang a efectuat cu succes un test de control balistic asupra obuzelor de…


Ce parere ai despre aceasta stire?