Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

SUA: 30 de răniți într-o bătaie cu perne la academia militară West Point

Publicat:

Treizeci de cadeți din primul an de la , cea mai prestigioasa academie militara din SUA, au fost raniți dupa ce tradiționala bataie cu perne care marcheaza sfarșitul primei veri de antrenament s-a transformat intr-una sangeroasa, a relatat vineri , potrivit AFP.

Unii dintre tineri se pare ca au pus obiecte în fețele de perna, iar printre tipurile de rani suferite se numara 24 de comoții cerebrale, un picior rupt și umeri dislocați, potrivit conducerii , citata de publicația americana.

Aceasta bataie cu perne, care a avut loc în…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

O incaierare intre romani și olandezi s-a soldat cu raniți, in Austria. Motivul pentru care s-au luat la bataie

21:40, 26.02.2024 - De la urcarea cu telegondola la incaierare este doar un pas. O bataie intre o familie de romani și una de olandezi a avut loc la schi in Otztal, Austria. Incidentul s-a soldat și cu doi raniți.

Locul neobișnuit in care se va muta temporar Parlamentul Croației

10:55, 15.02.2024 - Parlamentul Croației, Sabor, dupa luni de cautari, a gasit o cladire temporara in care iși va ține ședințele, in timp ce cladirea principala va fi reconstruita in urma pagubelor provocate de cutremurul din martie 2020. Potrivit presei, parlamentul croat a ales pentru activitatea temporara tabara militara…

Gorj: Tanar de 24 de ani, depistat drogat la volan

16:35, 28.01.2024 - Un tanar in varsta de 24 de ani, din Rovinari, a fost depistat aseara in timp ce conducea un autoturism pe strada Jiului din localitate, fiind sub influența substanțelor psihoactive. Conducatorul auto a fost condus de polițiști la spital, in vederea recoltarii de probe biologice de sange. Barbatul deținea…

Calugar de la un schit, reținut pentru crima. A cinstit un enoriaș, apoi l-a omorat in bataie

15:21, 16.01.2024 - Oamenii legii au stabilit ca doi frați au mers la schitul din satul sucevean Manolea, unde au consumat alcool impreuna cu un calugar. Intr-un conflict spontan, calugarul l-a snopit in bataie pe unul dintre cei doi frați, care a murit la spital.

Zeci de oameni au fost raniți la o nunta din Italia, dupa ce podeaua restaurantului s-a prabușit

12:40, 14.01.2024 - Treizeci de persoane au fost ranite sambata, in Toscana, in centrul Italiei, dupa ce podeaua unei sali dintr-o fosta manastire din secolul al XV-lea, folosita in prezent ca restaurant, s-a prabusit in timpul unei nunti, potrivit Ansa, citata de News.ro.

Cel puțin 30 de oameni au fost raniți la o nunta din Italia, dupa ce podeaua restaurantului in care se aflau s-a prabușit 

10:40, 14.01.2024 - Treizeci de persoane au fost ranite, sambata, in Toscana, in centrul Italiei, dupa ce podeaua unei sali dintr-o fosta manastire din secolul al XV-lea, acum folosita ca restaurant, s-a prabusit in timpul unei nunti, au anuntat autoritatile regionale, citate de Ansa.

Nunta cu ghinion. 30 de oameni au fost raniți, dupa ce podeaua unui restaurant s-a prabușit

07:30, 14.01.2024 - Treizeci de persoane au fost ranite sambata in Toscana, in centrul Italiei, dupa ce podeaua unei sali dintr-o fosta manastire din secolul al XV-lea, acum folosita ca restaurant, s-a prabusit in timpul unei nunti, au anuntat autoritatile regionale, citate de Ansa, relateaza news.ro. Cinci dintre nuntași…

Se cauta constructor pentru un mare aquapark in regiunea Muntenia. Suma uriașa pusa la bataie

12:15, 05.01.2024 - Buzaul va avea un aquapark la cele mai inalte standarde in domeniu. Potrivit primarului Constantin Toma, lucrarile ar putea incepe in curand, pentru ca pana la vara sa fie gata macar o parte a proiectului.


Ce parere ai despre aceasta stire?