Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Studiu nou. Cercetătorii au descoperit de ce trebuie să iei imediat în braţe copilul care plânge

Publicat:

Ei bine, data viitoare cand mai fac acest lucru, spune-le ca instinctul tau de a merge imediat la copil si de a-l lua in brate este corect.

Potrivit unui studiu realizat , departamentul Psihologie, copiii care sunt lasati sa planga devin adulti predispusi depresiei. "Copiii care sunt imbratisati si dezmierdati cresc mai sanatosi, mai buni, mai empatici si mai productivi. Creierul copiilor tinuti in brate, leganati, mangaiati se dezvolta mai bine. Adultii care nu au primit aceasta atentie din partea parintilor sunt mai putin rezistenti la stres, nu stiu cum sa…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Alerta in Romania! Gazul radioactiv, descoperit in 25% din școlile și gradinițele din țara noastra

13:40, 22.04.2024 - Este alerta in Romania! Gazul radioactiv a fost descoperit in 25% din școlile și gradinițele din țara noastra. Cercetatorii de la facultatea Babes Bolyai din Cluj-Napoca au facut avertizari pentru elevi. Iata ce au transmis!

Gaz radioactiv descoperit in 25% din școlile și gradinițele din Romania

12:01, 22.04.2024 - Alerta in mai multe școli și gradinițe din Romania din cauza unui gaz radioactiv. Acesta a fost descoperit intr-un sfert din unitațile de invațamant din țara. Cercetatorii de la facultatea Babeș Bolyai din Cluj Napoca avertizeaza ca elevii sunt expuși riscului crescut de a face cancer pulmonar. Radonul,…

Care este varsta minima pentru un pasager pe motocicleta. Poți transporta copii cu motorul?

09:05, 21.03.2024 - Potrivit Codului Rutier actualizat, este interzis transportul copiilor care nu au implinit 14 ani pe șaua motocicletei sau a scuterului.„Copiii in varsta de pana la 7 ani, daca sunt tinuti in brate, precum si cei de pana la 14 ani se transporta numai in atasul motocicletelor”, se stabilește prin Art.…

Un ocean de vapori de apa, descoperit in jurul unei stele, ar putea dezvalui modul in care s-a format Terra: „Aici se nasc planetele”

08:05, 04.03.2024 - Radiotelescopul astronomic ALMA a surprins un disc de praf și gaz care inconjoara o stea tanara. Cercetatorii au descoperit astfel o cantitate mare de vapori de apa, exact in locul in care planetele ar putea incepe sa se formeze, potrivit unui nou studiu, informeaza AFP, citata de Agerpres.

Studiu: Lupii mutanți din Cernobil par sa fi dezvoltat o rezistența la cancer. Cum ajuta descoperirea lupta impotriva maladiei secolului

15:46, 10.02.2024 - Lupii mutanti care umbla pe strazile pustii din Cernobil par sa fi dezvoltat rezistenta la cancer - ceea ce creste sperantele ca oamenii de stiinta vor descoperi in cele din urma cum pot sa lupte impotriva acestei boli la oameni, relateaza SkyNews, potrivit News.ro.In urma exploziei reactorului nuclear…

Zeci de elevi clujeni vor invața despre fizica particulelor de la cercetatorii CERN: „La școala, copiii nu intra in contact cu fizica contemporana”

15:35, 07.02.2024 - 36 de elevi clujeni vor avea ocazia sa iși aprofundeze cunoștiințele despre fizica particulelor, in cadrul unui masterclass internațional care ii va ajuta pe cei mici sa se familiarizeze cu acest domeniu.

Un nou potential tratament impotriva cancerului mamar agresiv, descoperit de cercetatori australieni (studiu)

01:30, 06.02.2024 - Cercetatorii au descoperit un nou medicament care poate inhiba cu succes dezvoltarea celei mai agresive forme de cancer de san, conform unui studiu publicat luni, transmite agentia Xinhua. Un studiu preclinic condus de Universitatea din Adelaide, Australia, este considerat promitator in lupta impotriva…

ce au demonstrat noile cercetari

09:55, 02.02.2024 - Un studiu recent realizat de cercetatorii de la University College London (UCL) a facut lumina asupra modului in care percepția noastra asupra culorilor se schimba pe masura ce imbatranim. Pe masura ce inaintam in varsta, simțurile gustului, mirosului, auzului și vazului devin mai puțin acute, iar acum…


Ce parere ai despre aceasta stire?