Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Prima candidatura la sefia universitatii Babes-Bolyai a fost inscrisa azi. Vezi cine e primul candidat

Publicat:

Prima candidatura oficiala la functia de rector al celei mai mari universitati din Cluj, "Babes-Bolyai", a fost inregistrata astazi.

Citeste articolul mai departe pe ziuadecj.ro…  

Sursa articol: ziuadecj.ro


Stiri pe aceeasi tema

UBB se implica, alaturi de instituțiile internaționale de marca in domeniu, in analiza și reformarea politicilor de sanatate publica

14:45, 15.04.2024 - Departamentul de Sanatate Publica din cadrul Facultații de Științe Politice, Administrative și ale Comunicarii (FSPAC) a Universitații ”Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca (UBB), impreuna cu secțiunea Cercetare in Resurse Umane in Sanatate (Health Workforce Research Section) din cadrul Asociației Europene…

Ungaria nu va susține candidatura lui Mark Rutte la șefia NATO. Peter Szijjarto: „Acum este momentul ca un stat membru din Europa Centrala sa dea secretarul general”.

08:35, 04.04.2024 - Ungaria ar putea fi de acord cu susținerea candidaturii lui Klaus Iohannis la șefia NATO, in condițiile in care niciun stat membru din Europa Centrala sau de Est nu a dat pana in prezent secretarul general.

Slovenia spune ca analizeaza „serios” ambele candidaturi la șefia NATO, dupa ce inițial anuntase ca-l sustine pe Rutte

08:46, 22.03.2024 - Premierul Sloveniei, Robert Golob, a lasat deschisa posibilitatea, joi, ca tara sa sa sprijine candidatura presedintelui Klaus Iohannis la sefia NATO, desi initial Ljubljana anuntase ca il sustine pe premierul olandez Mark Rutte.Robert Golob s-a intalnit joi cu actualul secretar general al NATO, Jens…

Sebastian Burduja, despre candidatura la Primaria Capitalei: "Eu pentru asta m-am pregatit, fara falsa modestie"

21:20, 17.03.2024 - Sebastian Burduja a facut o serie de declarații la Realitatea PLUS despre candidatura sa pentru Primaria Generala:"Eu pentru asta m-am pregatit, cu tot respectul și fara falsa modestie. In America, la Stanford și Harvard, administrație publica, expert in dezvoltare rurala și urbana, cum se dezvolta…

Ce șanse are președintele Klaus Iohannis sa obțina șefia NATO? Calculele și strategia din spatele unei decizii „indraznețe"

15:46, 14.03.2024 - Comentatorii și analiștii politici consultați de ZIUA de CLUJ atrag atenția ca gestul lui Iohannis este unul indrazneț și matur, insa reprezinta și un mesaj pentru statele din vestul Europei și SUA.

Liderul PNL Cluj, dupa anunțul lui Iohannis privind candidatura pentru șefia NATO: „Este momentul ca Romania sa-și asume o responsabilitate mai mare in cadrul Alianței”

10:20, 13.03.2024 - Europarlamentarul Daniel Buda considera ca, experiența și pregatirea președintelui Klaus Iohannis, insoțite de calitațile sale personale, il fac un candidat potrivit pentru aceasta poziție cruciala.

Daniel Buda, liderul PNL Cluj, despre anunțul președintelui privind candidatura pentru șefia NATO. „A venit momentul ca Romania sa-și asume o responsabilitate mai mare in cadrul Alianței”.

09:55, 13.03.2024 - Liderul PNL Cluj, Daniel Buda, este de parere ca președintele Klaus Iohannis este un „candidat potrivit” pentru șefia NATO, iar Romania ar putea sa-și asume o responsabilitate mai mare in cadrul Alianței.

E moral? Decana Facultații de Biologie a UBB Cluj, Manuela Banciu, și-a propus soțul la premiere, profesor la aceeași facultate

15:45, 06.02.2024 -   Manuela Banciu, decana Facultații de Biologie și Geografie din cadrul Universitații ”Babeș Bolyai” din Cluj, și-a nominalizat soțul, Horia Banciu, de asemenea cadru didactic, pentru premiile de Excelența oferite de Universitate pentru activitatea din anul 2023.Președintele Comisiei de Etica…


Ce parere ai despre aceasta stire?