Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Structura de rezistenta la metroul Drumul Taberei, realizata 70%. Statia Valea Ialomitei, aproape gata

Publicat:

Structura de rezistenta pe "linia de metrou Magistrala 5: sectiunea - Eroilor (PS Opera) inclusiv Valea Ialomitei" este realizata in proportie de 71,76%, informeaza Metrorex.

5 de metrou este finantat din fonduri structurale nerambursabile in cadrul Programului Operational Sectorial - "Transport" 2007 - 2013.

Citeste articolul mai departe pe incont.ro…  

Sursa articol: incont.ro


Stiri pe aceeasi tema

Catalin Cirstoiu: M-am intors tot cu metroul de la intalnirea cu sindicatele de la Metrorex

17:45, 12.04.2024 - Candidatul PSD-PNL la Primaria Capitalei Catalin Cirstoiu a anuntat ca a calatorit din nou cu metrou, dupa intalnirea cu reprezentantii sindicatelor de la Metrorex si a ajuns mult mai repede. El a subliniat ca „Nicusor tot nu era...”.

Cirstoiu s-a plimbat din nou cu metroul: „O sa repet gestul. Nicușor, ți-am pastrat un loc”

19:45, 04.04.2024 - Candidatul PSD si PNL la Primaria Capitalei, Catalin Cirstoiu, a mers, din nou, cu metroul, la ora pranzului cand vagoanele sunt goale. El a adaugat ca i-a pastrat un loc si lui Nicusor Dan ca sa vorbeasca despre metrou si sa ii explice de ce Metrorex trebuie sa treaca in subordinea Primariei Municipiului…

Catalin Cirstoiu a facut o pasiune pentru metrou: „M-am dus și azi!”

19:35, 04.04.2024 - „M-am dus si azi cu metroul. Si la ora pranzului, cand vagoanele sunt goale. Si seara, cand trenurile sunt pline si toata circulatia din zona de nord a orasului era blocata de un trafic infernal. Asa ca, Nicusor, eu sunt la metrou. In fiecare zi. Ti-am pastrat un loc. Hai sa vorbim despre metrou! Sa…

Cirstoiu: Ma mai plimb cu metroul. Trebuie realizata o interconectare a tuturor mijloacelor de transport in comun

17:26, 04.04.2024 - Candidatul aliantei PSD-PNL la Primaria Capitalei, Catalin Cirstoiu, a susținut ca a mers cu metroul pentru a arata ca Metrorex trebuie sa vina la Primaria Capitalei, concluzionand ca in București este nevoie de „o interconectare a tuturor mijloacelor de transport in comun intr-un sistem integrat”.

Candidatul alianței PSD-PNL, calatorie cu metroul

17:51, 03.04.2024 - Catalin Cirstoiu, candidatul PSD-PNL pentru funcția de primar al Capitalei, a calatorit miercuri cu metroul, pe Magistrala 2, la o saptamana dupa ce s-a scris de mașinile scumpe pe care le are. Dupa ce in urma cu o saptamana, in centrul atenției a fost averea sa și mașinile scumpe pe care le deține,…

S-a dat startul lucrarilor pentru magistrala de metrou Gara de Nord – Gara Progresul

20:10, 02.04.2024 - Primaria Sectorului 4 a demarat lansarea in Sistemul Electronic de Achiziții Publice a documentației pentru contractarea firmei care va construi tronsonul Magistralei 4 de metrou, de la Gara de Nord pana la Gara Progresul. „Sectorul 4 al Municipiului București continua sa investeasca masiv in infrastructura…

Guvernul aproba indicatorii pentru imbunatațirea serviciilor de transport cu metroul pe Magistrala 2

16:36, 21.03.2024 - Executivul a aprobat indicatorii tehnico - economici aferenți obiectivului de investiții „Imbunatațirea serviciilor de transport public de calatori cu metroul pe Magistrala 2: Berceni – Pipera.

Șase oferte pentru supervizarea lucrarilor la metroul din Cluj. Contract de 211 milioane lei

12:00, 17.01.2024 - Șase asocieri de firme au depus oferte pentru contractul in valoare de 211.576.745 lei pentru servicii de supervizare proiect (consultanța) aferente lucrarilor la Magistrala I de metrou din Cluj-Napoca.


Ce parere ai despre aceasta stire?