Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Stop Singapore » Halep s-a oprit, ca și anul trecut, în grupe. Ce urmează pentru Simona

Publicat:

Un start de meci sub asediu, asta a trait ieri romanca in primele faze ale disputei care ii decidea soarta in grupa. Un genunchi, stangul, pe care sunt aplicați doi plasturi mari, incrucișați. La final, Simona alunga cu un raspuns scurt scuza accidentarii. "E ok piciorul, nu vreau sa vorbesc despre asta". Dincolo de fileu, o adversara care pare ca s-a hranit, ca in poveștile copilariei, cu o tava intreaga de jaratic. ...

Citeste articolul mai departe pe GSP.ro…  

Sursa articol: GSP.ro


Stiri pe aceeasi tema

Halep, „minunea“ a ținut un meci: semne clare ca s-a intors Simona de dinaintea suspendarii

07:15, 27.03.2024 - Simona dadea semne ca s-a schimbat radical, dupa perioada groaznica in care a stat pe tușa din cauza scandalului de dopaj. Luni, la revenirea in țara, aceasta impresie a fost spulberata de discursul ei.

Halep a impresionat-o pe Paula Badosa! Ce anticipeaza jucatoarea din Spania pentru parcursul Simonei

11:01, 20.03.2024 - Halep a pierdut primul meci de la revenirea pe teren in fața Paulei Badosa, scor 6-1, 4-6, 3-6, in turul 1 al turneului WTA1000 de la Miami, iar jucatoarea din Spania a vorbit la superlativ despre Simona la conferința de presa. Iberica a fost surprinsa de jocul prestat de fostul lider WTA și este convinsa…

Interviu tulburator despre cazul Halep: „Simona e victima intențiilor malițioase ale ITIA!“ EXCLUSIV

07:17, 07.03.2024 - Avocatul Cristian Cernodolea, un bun cunoscator al spețelor sportive, a explicat cum Simona a stat un an și jumatate in afara tenisului din cauza unei organizații care a aparut cu scopul de a asigura integritatea tenisului, dar a ajuns sa distruga cariere pe baza unor probe dubioase.

Halep, o fosta jucatoare de tenis: detaliul care demonstreaza cum cariera Simonei s-a oprit in 2022

07:15, 28.02.2024 - Ne place sa credem ca, printr-un scenariu demn de un film de Oscar, „Simo“ va reveni in circuit și ne va delecta, din nou, cu victoriile sale. Intr-adevar, miracole sportive se intampla, dar foarte rar. Iar situația lui Halep, la ora actuala, cere un miracol.

Halep, demna de compasiune: regulamentul arata ca Simona s-a angrenat intr-un demers sortit eșecului ANALIZA

07:17, 20.02.2024 - Simona a dat in judecata compania canadiana Quantum Nutrition care a produs suplimentul de colagen despre care se spune ca a fost contaminat cu Roxadustat. Din pacate, ce face „Simo“ inseamna, in esența, pierdere de timp și de bani.

Halep așteapta un miracol: detaliul care complica mult cazul Simonei, explicat de specialiști ANALIZA

07:10, 13.02.2024 - Audierile de la Tribunalul de Arbitraj Sportiv s-au incheiat și Simona s-a declarat optimista ca „adevarul va ieși la iveala“. Cei care urmaresc acest caz de dopaj insista insa ca fosta ocupanta a locului 1 mondial are un dosar foarte complicat.

Jaqueline Cristian s-a oprit in optimile turneului WTA de la Linz

15:21, 31.01.2024 - Jucatoarea romana de tenis Jaqueline Cristian a fost invinsa de britanica Jodie Burrage cu 6-3, 7-6 (7/5), miercuri, in optimile de finala ale turneului WTA 500 de la Linz (Austria), dotat cu premii totale de 802.237 de euro.Jaqueline Cristian (25 ani, 89 WTA), intrata pe tabloul principal ca ''lucky…

Halep, zdruncinata inaintea audierilor de la TAS: Simona, inconștienta sau cu un mare as in maneca? ANALIZA

07:17, 31.01.2024 - Peste o saptamana vor incepe la TAS audierile cazului de dopaj in care e implicata „Simo“. Iar decizia venita de la Lausanne, in dosarul Valieva, similar cu cel al jucatoarei de tenis, intarește ideea ca sportiva noastra are nevoie de un miracol ca sa-și reduca suspendarea de 4 ani.


Ce parere ai despre aceasta stire?