Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Statul a aprobat darea în plată a activelor profitabile de către companiile din sistemul energetic

Publicat:

Datoriile Complexului Energetic Hunedoara vor fi șterse, prin procedura de dare in plata. Guvernul a adoptat ordonanța de urgența care prevede ștergerea datoriilor companiilor de stat. Documentul ofera posibilitatea legala de a se șterge datoriile bugetare ale producatorilor de energie electrica vitali pentru siguranța sistemului energetic național și care se confrunta cu probleme financiare, precum Complexul Energetic Hunedoara, prin darea in plata a activelor acestora catre .

Neavand nicio alta posibilitate de relansare economica, Complexul Energetic Hunedoara primește…

Citeste articolul mai departe pe replicahd.ro…  

Sursa articol: replicahd.ro


Stiri pe aceeasi tema

Trei firme au fost amendate pentru manipularea pieței energiei / Una dintre ele tocmai a fost cumparata de PPC de la Lukoil

14:50, 15.04.2024 - Autoritatea Naționala de Reglementare in Domeniul Energiei (ANRE) a anunțat luni amendarea a trei traderi / furnizori pentru manipularea pieței energiei electrice, cu 18 milioane de lei. Cea mai mare amenda a primit-o o firma care tocmai ce a fost preluata de catre grecii de la PPC de la compania rusa…

Gata cu boieria!: cand inceteaza plafonarea prețurilor la gaze și energie electrica

14:16, 18.03.2024 - Momentul se apropie implacabil și, cu siguranța, va starni un val de panica in randul romanilor. Ministerul Energiei propune renunțarea la plafonarea prețurilor la energie electrica și gaze naturale! Aceasta decizie vine ca un șoc pentru mulți, dat fiind contextul economic incert și inflația galopanta…

Dupa o amenda record de la ANRE vine și o licența de furnizare a gazelor / Augustin Oancea, unul dintre cei mai mari jucatori pe piața energiei, iși extinde afacerile

11:00, 14.03.2024 - Autoritatea Naționala de Reglementare in Domeniul Energiei (ANRE) a aprobat miercuri acordarea licenței de furnizare a gazelor uneia dintre firmele deținute de omul de afaceri Augustin Oancea. Acesta este unul dintre cei mai mari și influenți jucatori de pe piața energiei electrice și gazelor din Romania,…

Nu erau suficiente! Taxa pe soare ne lipsea

14:25, 19.02.2024 - In curand vom avea taxa pe soare. Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei ( ANRE ) a pregatit infrastructura pentru taxarea autoconsumului pe banii prosumatorilor, in ciuda asigurarilor din partea Guvernului ca nu va introduce asa numita „ taxa pe soare”, sustin reprezentantii Asociatiei…

Digitalizare de ras in Romania: Facturile de la energie și gaze sunt incompatibile cu sistemul E-factura

10:15, 15.02.2024 - Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei (ANRE) si Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) incearca de la finalul anului trecut sa rezolve problema incompatibilitatii dintre reglementarile si formatul facturilor la energie electrica si gaze naturale si cele ale sistemului…

Formatul facturilor la energie electrica ,gaze naturale și e-Factura. Cum incearca ANRE si ANAF sa rezolve problema

10:11, 15.02.2024 - Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei (ANRE) si Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) incearca de la finalul anului trecut sa rezolve problema incompatibilitatii dintre reglementarile si formatul facturilor la energie electrica si gaze naturale si cele ale sistemului…

Reacția ministerului Energiei dupa ce doua persoane au fost reținute de DNA in dosarul spagilor din Energie

07:35, 10.02.2024 - "Ministerul Energiei a luat nota de amenzile aplicate de Autoritatea Naționala de Reglementare in domeniul Energiei (ANRE) celor patru furnizori (traderi) care au manipulat piața energiei electrice, amenzi care au atins niveluri record. Reamintim faptul ca ministrul energiei, Sebastian Burduja, a solicitat…

Au luat-o pe aratura. Capacitațile hidroenergiei, reduse la jumatate

17:41, 23.01.2024 - Planul Național Integrat in Domeniul Energiei și Schimbarilor Climatice 2021-2030, actualizat de Ministerul Energiei, prevede o injumatațire a producției de hidroenergie pana in 2030. Aceasta va fi inlocuita cu alte surse regenerabile variabile, cerute de Comisia Europeana, și anume fotovoltaice și…


Ce parere ai despre aceasta stire?