Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Stare de ALERTĂ în Franța: Un avion militar belgian s-a prăbușit

Publicat:

Un avion militar, aparținand forțelor aeriene belgiene, s-a prabușit joi dimineața in regiunea Morbihan din nord-vestul Franței, nu s-au inregistrat victime, au anunțat autoritațile locale, potrivit cotidianului citat de Mediafax.

Citește și: a EXPLODAT la adresa PSD, dupa ce impozitarea pensiilor speciale a trecut de Senat: Tradatorii voștri sunt Dancila, Teodorovici și Fifor .

 

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Franța ridica alerta terorista la nivelul maxim, dupa atacul de la Moscova

23:06, 24.03.2024 - Consiliul de Securitate al Franței a decis ridicarea alertei teroriste la nivel maxim, dupa masacrul din Moscova, a anunțat duminica seara, premierul Gabriel Attal, intr-o postare pe platforma X.

Franța ia masuri radicale impotriva fast fashion: Ce inseamna suprataxa de mediu pentru industria textila

01:05, 16.03.2024 - Camera inferioara a parlamentului Franței a susținut o serie de masuri pentru a face moda rapida la prețuri reduse, in special articolele produse de producatorii chinezi de masa. Votul de joi face din Franța prima țara din lume care "legifereaza pentru a limita excesele modei ultra-rapide", a declarat…

(video) Un avion militar cu 15 persoane la bord s-a prabușit in Rusia: Nu exista supraviețuitori

14:50, 12.03.2024 - Un avion militar de tip cargo Iliusin Il-76 s-a prabusit, marti, in Rusia la scurt timp dupa decolare, cu 15 persoane la bord, din cauza unui foc izbucnit la unul dintre motoarele sale, a anuntat Ministerul Apararii al Federatiei Ruse, potrivit Reuters, citat de digi24.ro .

(video) Un avion militar rusesc s-a prabușit cu 15 persoane la bord in Rusia. Nu exista supraviețuitori

14:15, 12.03.2024 - Un avion militar de tip cargo Iliusin Il-76 s-a prabusit, marti, in Rusia la scurt timp dupa decolare, cu 15 persoane la bord, din cauza unui foc izbucnit la unul dintre motoarele sale, a anuntat Ministerul Apararii al Federatiei Ruse, potrivit Reuters, citat de digi24.ro .

Razboi in Ucraina, ziua 724. Ajutor militar de pana la trei miliarde de euro din partea Franței

00:15, 17.02.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 724. Ucraina a semnat un acord de securitate cu Franța, care presupune ca Parisul sa livreze mai multe arme, sa antreneze soldații ucraineni și sa trimita pana la trei miliarde de euro ajutor militar in 2024.

(video) Un avion militar rusesc, ce ar fi transportat 65 de soldați ucraineni, s-a prabușit la Belgorod

13:30, 24.01.2024 - Un avion militar de transport rusesc Ilyushin Il-76 s-a prabușit miercuri in regiunea rusa Belgorod, au anunțat instituțiile media din Kremlin, citand surse și inregistrari video postate pe rețelele de socializare, informeaza hotnews.ro , cu referire la Reuters.

Un avion militar rusesc s-a prabușit la granița cu Ucraina. Rusia anunța ca la bord erau 65 de prizonieri de razboi VIDEO

13:05, 24.01.2024 - Un avion militar rusesc Il-76 s-a prabușit, miercuri, 24 ianuarie, potrivit informațiilor furnizate de mai multe canale ruse de telegram, citate de Kyiv Post. Primele estimari indica prezența a cel puțin 65 de persoane la bordul aeronavei, scrie publicația ucraineana.

VIDEO. Avion militar rusesc prabușit in apropiere de granița cu Ucraina. Avea 65 de soldați ucraineni la bord

12:25, 24.01.2024 - Un avion militar de transport rusesc Ilyushin Il-76 s-a prabușit miercuri in regiunea rusa Belgorod, potrivit presei pro-Kremlin. La bord se aflau 65 de soldați ucraineni. Imagini cu momentul impactului au fost postate pe rețelele de socializare.


Ce parere ai despre aceasta stire?