Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

"Star Wars" nu o va recrea digital pe Carrie Fisher

Publicat:

Producatorii seriei galactice "" au pus capat oricaror zvonuri privind utilizarea imaginii digitale a regretatei actriței care a murit recent, relateaza online ziarul spaniol .

Actrița a murit la 60 de ani în urma unui stop cardiac, la puțin timp dupa încheierea filmarilor la "Episodul VIII" al celebrei saga de science-fiction, cel din urma pentru prințesa Leia, personaj care i-a marcat cariera regretatei artiste.

Va fi ultima oara când va aparea, se arata într-un comunicat…

Citeste articolul mai departe pe AgerPres.ro…  

Sursa articol: AgerPres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Accident cumplit in Piața Unirii din București! Un barbat a murit / FOTO

09:16, 10.04.2024 - Un accident cumplit s-a produs in aceasta dimineața, pe data de 10 martie 2024, in Piața Unirii din București. Un barbat in varsta de 35 de ani a murit. Iata ce s-a intamplat pe strada Halelor din Capitala!

Inca o tragedie in spitalele din Romania! O femeie a murit in Sibiu, la cateva zile dupa ce a nascut

16:06, 08.04.2024 - Inca o tragedie s-a produs la un spital din Romania! O femeie a murit, la doar cateva zile dupa ce a nascut. Aceasta s-a simțit foarte rau și a intrat in trei stopuri cardio-respiratorii. Din nefericire, pacienta nu a mai avut nicio șansa sa iși revina.

A murit in inchisoare unul dintre barbații suspecți de uciderea fetiței de doi ani din Serbia. Danka a fost omorata, dupa ce a disparut

18:45, 07.04.2024 - Unul dintre barbații suspectați in uciderea fetiței de doi ani, Danka, a murit in inchisoare, adancind misterul și intensificand investigațiile in acest caz cutremurator. Informațiile oferite de presa straina cu privire la cazul copiilei omorate dupa dispariție.

Caz socant de violenta in scoli in Franta: un baiat de 15 ani a murit dupa ce a fost atacat cand a iesit de la ore

20:01, 05.04.2024 - Un baiat in varsta de 15 ani a murit dupa ce a fost batut crunt intr-un oras din apropiere de Paris, chiar cand a iesit de la ore, in cel mai recent incident de violenta scolara din Franta, relateaza The Guardian si Le Figaro, potrivit News.ro.

Doliu in Televiziunea Romana. Ioana Bogdan a murit, realizatoarea TV a adus multa bucurie romanilor inainte de ’90

11:20, 04.04.2024 - Din pacate este doliu in Televiziunea Romana, dupa vestea ca Ioana Bogdan, realizatoarea TV care a adus multa bucurie romanilor inainte de ’90, a murit la varsta de 81 de ani. Este doliu in Televiziunea Romana Una din cele mai longevive producatoare de televiziune, Ioana Bogdan, s-a stins din viața…

Un nou caz halucinant in Romania. Cine era gravida care a murit la 24 de ore dupa internarea in Maternitatea Bacau. Maria putea fi salvata?

09:35, 03.04.2024 - O noua moarte șocheaza Romania. O femeie insarcinata s-a stins din viața alaturi de fatul sau, dupa ce ar fi fost lasata in agonie timp de 12 ore. Familia Mariei da vina pe cadrele medicale, acuzandu-le de ignoranța, in timp ce echipa medicala spune ca a urmat intocmai protocolul. Cine era Maria, femeia…

Noua copii cu varste intre 4 și 10 ani au murit in Afganistan dupa ce o mina cu care se jucau a explodat

16:45, 01.04.2024 - Cei noua copii au murit duminica, in sud-estul Afganistanului, in explozia unei mine de pe vremea razboiului cu Uniunea Sovietica, din anii '80, „cu care se jucau” a declarat directorul Departamentului Informatiei si Culturii din Ghazni, Hamidullah Nisar, citat de AFP și News.ro.Acești copii morti in…


Ce parere ai despre aceasta stire?