Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

SPYNEWS EXCLUSIV! Bianca Drăguşanu şi Victor Slav s-au împăcat de două săptămâni: "Iubirea e cea care contează"

Publicat:

si s-au împacat în urma cu doua saptamâni, în mare secret, fara ca nimeni sa stie despre idila lor. Fostii soti si-au mai dat o sansa, iar asta pentru ca nu puteau sa stea unul fara celalalt. Roscata a tot postat poze împreuna cu Victor, însa, oficial, niciunul nu a confirmat ca s-au împacat. Surse din anturajul lui au declarat, însa, pentru Spynews.ro ca fostul "baiat de la meteo" si roscat formeaza din nou un cuplu. Unul fericit!

"Iubirea

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Claudia Patrașcanu, reacție in exclusivitate dupa ce SpyNews.ro a publicat imaginile care arata ca fostul ei soț și Bianca Dragușanu au plecat cu toți copiii in vacanța: "E drept raspunzator..."

17:41, 04.04.2024 - La scurt timp dupa ce SpyNews.ro a publicat imaginile care arata ca Gabi Badalau și Bianca Dragușanu au plecat in vacanța cu micuții pe care ii au din casatoriile anterioare, Claudia Patrașcanu a avut o prima reacție.

Cu ce probleme de sanatate se confrunta Bianca Dragușanu de aproape doua saptamani. A incercat mai multe medicamente, dar fara rezultat: „Nu trece cu nimic”

12:05, 12.03.2024 - Bianca Dragușanu a povestit ca nu trece prin cea mai buna perioada, asta dupa ce problemele de sanatate i-au dat ceva batai de cap in ultimele zece zile. Blondina a incercat mai multe medicamente, dar spune ca nu a vazut vreo schimbare in bine.

Ce face Alexia Eram cu banii pe care ii caștiga. Fiica Andreei Esca nu mai cere bani parinților: „Pana la 50 de ani conteaza doar cum imbini hainele”

11:45, 04.03.2024 - Alexia Eram, in varsta de 23 de ani, iși caștiga singura banii de cațiva ani. Fiica Andreei Esca a dezvaluit cum iși cheltuiește banii pe care ii face și recunoaște ca investește in genți și pantofi de la brand-uri de lux.Andreea Esca și-a invațat copiii sa fie cumpatați și sa nu arunce cu banii pe…

Ce a raspuns Adrian Cristea atunci cand a fost intrebat despre Bianca Dragușanu. „Ne-am cunoscut in oraș”

14:46, 01.03.2024 - Relația dintre Adrian Cristea și Bianca Dragușanu a fost una dintre cele mai mediatizate și s-a incheiat in urma cu mai mulți ani. Timp de aproape 4 ani cei doi s-au iubit, dar au avut parte și de momente tensionante.Relația dintre Adrian Cristrea și Bianca Dragușanu a fost una plina de certuri și impacari,…

Candidatul Coaliției pentru Capitala, anunțat in maxim doua saptamani. PSD și PNL fac o noua serie de sondaje SURSE

19:01, 27.02.2024 - PSD și PNL sunt in continuare in cautarea celei mai bune variante pentru candidatura la Primaria Capitalei, urmand sa anunțe cine este persoana aleasa pentru cursa electorala peste cel tarziu doua saptamani, dupa ce sunt facute iar mai multe sondaje, susțin surse din Coaliție.

Gesturile mici sunt cele care conteaza pentru Adriana Irimescu! Cum ii surprinde fosta soție a lui Adrian Titieni pe oamenii dragi / PAPARAZZI

22:55, 20.02.2024 - Adriana Irimescu știe cum sa ii faca sa se simta speciala pe cei din jur! Actrița pune preț pe gesturile mici și se bucura de fiecare moment, iar acest lucru pare sa o ajute sa iși pastreze zambetul pe buze. Iata in ce ipostaza au surprins-o paparazzii Spynews.ro pe fosta soție a lui Adrian Titieni!

Bianca Dragușanu și Gabi Badalau s-au impacat din nou. Gestul facut de iubitul vedetei pentru a fi iertat

09:35, 12.02.2024 - Bianca Dragușanu și Gabi Badalau s-au impacat din nou, dupa cei doi s-au desparțit recent. Fiul fostului ministru al economiei a aratat dovada ca fosta prezentatoare TV l-a primit din nou in viața ei. Povestea de dragoste dintre Bianca Dragușanu și Gabi Badalau este cu nabadai. Cei doi formeaza un cuplu…

Bianca Dragușanu și Gabi Badalau s-au impacat! Ce fotografie a postat afaceristul pe rețelele de socializare / FOTO

20:50, 11.02.2024 - Bianca Dragușanu și Gabi Badalau, din nou impreuna. Cei doi indragostiți nu au putut sa stea prea mult timp unul fara celalalt și s-au impacat. Afaceristul a postat o fotografie alaturi de iubita lui la un evenient special, motiv pentru care erau amandoi imbracați la patru ace.


Ce parere ai despre aceasta stire?