Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Sperietură soră cu moartea! O femeie a filmat momentul în care un fulger loveşte pământul (VIDEO)

Publicat:

O femeie din Suedia s-a ales cu o sperietura zdravana in timp ce inregistra pe o camera un curcubeu dublu. La cativa metri de casa ei, un fulger a lovit pamantul cu o viteza uriasa, provocand un sunet puternic si infricosator, scrie cotidianul DailyMail.

s-a bucurat de frumusetea curcubeului aparut pe cer dupa o furtuna puternica. Insa ploaia nu s-a dovedit a fi pe sfarsite. Dupa cateva secunde, un fulger a lovit marginea unei paduri din fata casei sale, iar impreuna cu un tunet a creat o spaima pe care nu ar suporta-o nici cel mai curajos om din lume.  

"Am vrut…

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

(video) Doua elicoptere militare ale marinei malaeziene s-au lovit in aer: Zece oameni au murit. Momentul, filmat

09:40, 23.04.2024 - Zece persoane au fost ucise marți, dupa ce doua elicoptere militare s-au lovit in aer in timpul unei repetiții pentru o parada a Marinei Regale Malaeziene, a anunțat marina intr-un comunicat citat de Reuters, screi hotnews.ro .

Ce a gasit o femeie la Kaufland, pe raft. Nu i-a venit sa creada, a filmat și a pus totul pe internet

09:50, 28.03.2024 - Deși mai sunt aproape 2 luni pana la Paște, marile supermarketuri au inceput sa vanda produse specifice perioadei. Dar, lipsa de civilizație a unora, combinata cu prețurile mari la unele produse, au generat situații neplacute.

Suedia și Finlanda cer UE sa inaspreasca sancțiunile anti-Rusia, specific impotriva „responsabililor de moartea lui Navalnii”

14:15, 26.03.2024 - Finlanda și Suedia cer ca Uniunea Europeana sa-și inaspreasca sancțiunile impuse contra Rusiei ca urmare a uciderii in lagar a opozantului Aleksei Navalnii. Ministrul de externe al Suediei, Tobias Billstrom, a declarat, marți, ca „sancțiunile ar trebui extinse”.

Un avion TAROM a aterizat, de urgența, pe Otopeni, dupa ce a fost lovit de fulger. Aeronava se indrepta spre Capitala Republicii Moldova 

08:25, 25.03.2024 - Seara trecuta, cu puțin inainte de miezul nopții, un avion TAROM a revenit pe aeroportul "Henri Coanda", dupa ce ar fi fost lovit de un fulger. In jurul orei 22:00, aeronava a decolat cu direcția Chisinau, acolo unde ar fi trebuit sa aterizeze o ora mai tarziu.

O femeie din Cluj a tras sperietura vieții ei in timp ce se afla la un restaurant. Ce a putut sa gaseasca in mancare

16:20, 22.03.2024 - O femeie din Cluj a decis sa manance in oraș și ceea ce trebuia sa fie o masa copioasa s-a transformat intr-o sperietura in toata regula. Ulterior, ea a dezvaluit ca viața i-a fost pusa in pericol.

Priveliște șocanta: Un fulger lovește un avion

12:25, 06.03.2024 - In Canada, un fulger a lovit un avion cu 550 de pasageri la bord. Dupa lovitura, avionul și-a continuat zborul, niciunul dintre pasageri nu a avut de suferit. Avionul Boeing 777-300 al companiei Air Canada a decolat de pe aeroportul din Vancouver și se indrepta spre Londra. Imaginile surprinse accidental…

Femeie mușcata de un caine pe o strada din Alba Iulia. Momentul a fost filmat de o camera de supraveghere VIDEO

09:35, 22.02.2024 - O femeie in varsta de 74 de ani a fost mușcata de un caine in timp ce mergea pe o strada din Alba Iulia. Victima a ajuns la spital, iar poliția il cauta pe proprietar pentru a-l trage la raspundere penala

Pamantul se zgalțaie din temelii: Un cutremur de 5 grade a lovit provincia Balkh din Afganistan

16:30, 18.02.2024 - Un cutremur relativ puternic, cu magnitudinea de 5,0, s-a produs duminica in provincia Balkh din nordul Afganistanului, transmite DPA. Seismul s-a produs la o adancime de 10 kilometri, conform Serviciului Geologic al Statelor Unite, conform Agerpres.Haji Zaid, purtator de cuvant al guvernatorului…


Ce parere ai despre aceasta stire?