Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Spaniolul Quique Sanchez Flores a demisionat din postul de antrenor

Publicat:

Spaniolul Quique Sanchez Flores a demisionat miercuri din postul de antrenor al echipei chineze , a anuntat clubul din . Quique, care preluase echipa in decembrie anul trecut, a invocat motive personale pentru a-si justifica decizia, scrie Reuters.

Citeste articolul mai departe pe dcnews.ro…  

Sursa articol: dcnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Salturi politice locale: Florentina Luca Moise este vice-primar de Piatra Neamț

22:00, 19.03.2024 - ■ ea a facut rocada cu Eduard Minuț, care a demisionat din postul recent ocupat ■ Intr-o mișcare interesanta de politica locala, Florentina Luca Moise, fost inspector general școlar, a fost numita astazi, 19 martie a.c., vice-primar de Piatra Neamț, pe postul ocupat de Eduard Minuț. Acesta a demisionat…

Fostul ministru chinez de externe Qin Gang a „demisionat“ din postul de deputat. Oficialul nu a mai aparut in public de mai multe luni

08:10, 28.02.2024 - Fostul ministru chinez de externe Qin Gang, eliberat brusc din functie anul trecut si care nu a fost vazut in public de luni de zile, a "demisionat" din postul sau de deputat, potrivit agentiei oficiale de presa Xinhua, preluata de AFP.

Ungaria are un nou președinte, dupa ce Katalin Novak a demisionat: Cine a fost ales de Parlament

20:55, 26.02.2024 - Parlamentul Ungariei l-a ales luni pe Tamas Sulyok, președintele Curții Constituționale, ca urmator președinte pentru un rol in mare parte ceremonial, pentru a o inlocui pe Katalin Novak, care a demisionat in mod neașteptat la inceputul acestei luni, relateaza Reuters, potrivit hotnews.ro .

Guvernul palestinian din Cisiordania a demisionat. Fatah si Hamas vor avea miercuri o intalnire la Moscova

12:10, 26.02.2024 - Guvernul palestinian și premierul Mohammed Shtayyeh si-au prezentat luni demisia presedintelui Autoritatii, Mahmoud Abbas, transmit AFP si Reuters, preluate de Agerpres. Fatah și Hamas negociaza un acord pentru formarea unui guvern și se vor intalni la Moscova.

Rusia interzice postul Radio Europa Libera/Radio Libertatea, finantat de Statele Unite

18:50, 20.02.2024 - Rusia a interzis marti postul Radio Europa Libera/Radio Libertatea (Radio Free Europe/Radio Liberty, RFE/RL), finantat de Statele Unite inca din perioada razboiului rece, informeaza Reuters si AFP.

S-a stabilit finala pentru postul de antrenor al Bercelonei! Laporta a ramas cu doua nume pe lista

21:45, 13.02.2024 - In plina crize de rezultate in La Liga, conducerea Barcelonei trebuie sa pregateasca noul sezon și sa gaseasca un nou antrenor. Pe lista au mai ramas doua nume: Hansi Flick (58 de ani) și Roberto de Zerbi (44 de ani). Dupa ce Xavi a anunțat ca va pleca la finalul sezonului, președintele Joan Laporta…

Victorie categorica a CFR Cluj, cu Adrian Mutu debutant in postul de antrenor al echipei

22:51, 29.01.2024 - Adrian Mutu a debutat cu dreptul ca antrenor ale echipei CFR Cluj, care a invins-o pe FC Voluntari cu scorul de 4-1 (1-1), luni seara, pe teren propriu, in ultimul meci din etapa a 23-a a Superligii de fotbal.


Ce parere ai despre aceasta stire?