Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Soția unui AFACERIST gorjean, schimbare RADICALĂ de look!

Publicat:

Soția afaceristului gorjean, , este recunoscuta pentru faptul ca iși schimba extrem de des look-ul. Fiecare transformare de imagine a Deliei iți atrage instant atenția.






Delia și-a uimit din nou fanii, dupa ce a facut publice doua fotografii in care apare cu un look total diferit fața de cele cu care ne-a obișnuit in ultima vreme. Cantareața nu este nici blonda, nici nu și-a facut parul verde, mov sau alte nuanțe și nici pletele nu-i mai atarna pe spate. Artista are o frizura cu totul neașteptata și cat se poate de „cuminte”. Cu parul……

Citeste articolul mai departe pe gorj-domino.ro…  

Sursa articol: gorj-domino.ro


Stiri pe aceeasi tema

Lora, schimbare radicala de look. Cantareața și-a surprins fanii cu noua apariție / VIDEO

16:15, 17.04.2024 - Lora a apelat la hairstylist pentru un look nou, de vara. Cantareața a luat decizia dupa ce a verificat un filtru pe rețelele de socializare, iar rezultatul a fost unul care i-a placut foarte mult. Fanii au avut multe cuvinte de laude cu privire la noua culoare pe care o are.

Catalin Botezatu i-a luat apararea Deliei dupa ce a fost criticata ca poarta geaca de rafie. Alt designer nu recomanda haina: „O sa mirosiți ca un sconcs”

12:16, 04.04.2024 - Catalin Botezatu a analizat ținuta cu care Delia a creat controverse in mediul online. Artista a aparut intr-o geaca de rafie de 1.200 de lei, iar mulți dintre fanii ei i-au criticat ținuta, la fel și designerul Florin Burescu, care o imbraca pe artista Maria Constantin. De curand, Delia s-a pozat purtand…

Oana Radu, decizie de ultim moment! Artista s-a gandit sa faca o schimbare majora in viața ei: „Imi fac curaj” / VIDEO

12:20, 21.03.2024 - Oana Radu a luat o decizie de ultim moment. Cantareața s-a gandit sa faca o schimbare majora in viața ei, astfel ca și-a anunțat fanii despre ce este vorba. Iata postarea facuta de Oana Radu, in urma cu puțin timp!

Schimbare radicala de look pentru Keanu Reeves! Legendarul actor din Matrix și John Wick și-a surprins total fanii

19:05, 19.03.2024 - Parul lung a devenit deja sinonim cu faimosul actor Keanu Reeves, insa acesta și-a surprins complet fanii cu o schimbare de look radicala! El a renunțat la tunsoarea caracteristica, iar acum arata cu totul diferit, noteaza click.ro. De la puloverul negru al lui Steve Jobs și pana la manușa pe care o…

Laura Cosoi, schimbare radicala de look. Actrița a renunțat la parul lung cu bucle blonde pentru o tunsoare mai indrazneața

19:10, 10.03.2024 - Odata cu schimbarile pe plan profesional, Laura Cosoi a trecut și printr-o transformarea de look. Insarcinata cu cel de-al patrulea copil, frumoasa actrița radiaza și nu s-a temut sa iși arate chipul complet fara machiaj și noua tunsoare care ii incadreaza perfect trasaturile feței.

Irina Fodor, schimbare radicala de look. Fanii nu au recunoscut-o. „Cred ca o sa și inramez pozele astea, ca alta data nu mai pup”

14:25, 13.02.2024 - Irina Fodor, in varsta de 35 de ani, și-a surprins fanii de pe contul de socializare, dupa ce a postat o imagine, in care apare total schimbata. Vedeta și-a schimbat look-ul, iar unii internauti aproape ca nu au recunoscut-o.Irina Fodor, prezentatoarea emisiunilor „America Express" și "Chefi la Cuțite"…

Loredana, transformata total dupa schimbarea radicala de look. Cum arata cu parul roz aprins

13:06, 08.02.2024 - Loredana a facut o vizita la salon și și-a facut o schimbare radicala de look. Cantareața s-a filmat imediat și le-a aratat și fanilor ce și-a facut la par. Iata cum ii sta divei cu parul roz!

Loredana Groza, schimbare radicala de look. Cum arata artista cu parul roz / FOTO

13:00, 07.02.2024 - Loredana Groza a vizitat salonul de infrumusețare și și-a facut o schimbare radicala de look. Artista le-a aratat fanilor ei de pe rețelele de socializare la ce schimbare a apelat de curand. Iata cum arata celebra cantareața cu parul roz!


Ce parere ai despre aceasta stire?