Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Soţia comedianului Mihai Bobonete a născut o fetiţă

Publicat:

Bobonete a devenit fericitul tatic al unei micute. Sotia sa Catalina, care i-a daruit acum 5 ani un fiu, a adus pe lume o fetita perfect sanatoasa, si voinica: de 3,7 kilograme si 52 de centimetri

"Dumnezeule iti multumesc pentru fetita mea minunata, pentru o familie mai frumoasa de azi si pentru ca ma ierti de pacate... sau asa pare, caci altfel cum sa fiu atat de fericit acum! A venit Maria-Elena Bobonete", a scris actorul pe contul sau de socializare.

, cunoscut mai ales datorita rolului sau din serialul , difuzat de PRO TV, si sotia lui s-au cunoscut

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Bucurie mare in familia lui Don Pepe! Soția lui a nascut. Maria Capalnaș a adus pe lume o fetița

12:10, 23.04.2024 - Don Pepe și soția lui, Maria Capalnaș, traiesc momente unice. Cei doi s-au casatorit in urma cu cateva luni, pe malul Lacului Como, iar de curand, au devenit și parinți. Soția afaceristului a adus pe lume primul lor copil, o fetița.

Minuni in infern! O fetița a venit pe lume dupa ce mama ei a intrat in moarte cerebrala. „Chiar daca a supraviețuit, acest copil s-a nascut orfan”

09:45, 23.04.2024 - Chiar și in infernul din Fașia Gaza se gasesc, din cand in cand, povești de speranța. Cum ar fi cea a lui Sabreen, o fetița care a venit pe lume la cateva minute dupa moartea cerebrala a mamei sale.

Fetița de 14 ani, violata pe camp

20:00, 16.03.2024 - Un individ din Olt care se visa consilier local este acuzat ca ar fi violat o fata de 14 ani, colega de scoala cu fiica lui. A ademenit-o in masina si a amenintat-o ca daca sufla o vorba despre ce i-a facut, va sfarsi exact ca victimele monstrului din Caracal, Gheorghe Dinca. Adolescenta le-a povestit…

Cristi Tanase a devenit tata pentru prima oara. Adina Maria, soția fostului fotbalist, a nascut o fetița

12:00, 12.03.2024 - Cristi Tanase, in varsta de 37 de ani, a devenit tata pentru prima oara, alaturi de Adina Maria, soția lui, care a nascut o fetița superba. Aceasta a anunțat pe rețelele de socializare ca micuța a venit pe lume pe data de 10 martie 2024.

Cristi Tanase a devenit tatic! Soția fostului fotbalist, Adina Maria, a nascut o fetița: „Totul!” / FOTO

13:00, 11.03.2024 - Cristi Tanase a devenit tatic pentru prima data! Soția fostului jucator de fotbal, Adina Maria, a nascut o fetița perfect sanatoasa. Fostul fotbalist radiaza de fericire in acest moment și este implinit. Iata ce imagine a publicat partenera lui de viața pe rețelele de socializare!

Anunțul facut de Mihai Bobonete dupa 15 ani de casnicie cu Catalina. „Am avut și ani de zile in care am trait viețile separat”

10:35, 09.03.2024 - Mihai Bobonete și Catalina sunt casatoriți de 15 ani și se cunosc de 30 de ani. Au impreuna doi copii și o casnicie discreta. In cadru unui interviu acordat revistei VIVA!, Mihai Bobonete a vorbit despre viața de familie dupa ce copiii lui au venit pe lume.Actorul și soția lui se cunosc de 30 de ani,…

Copiii lui Mihai Bobonete invața la o școala privata. De ce ii expune rar pe Maria și Octavian: „E o decizie pe care am luat-o impreuna cu soția”

16:20, 23.02.2024 - Mihai Bobonete face declarații despre copiii lui. Intr-un interviu pentru revista VIVA!, actorul și juratul emisiunii „Romanii au talent” de la Pro TV spune de ce ii expune rar pe Maria și Octavian, care nu au aparut la TV niciodata. Dincolo de cariera lui in actorie, Mihai Bobonete se mandrește cu…

Mircea Bravo a devenit tatic! Soția celebrului vlogger a nascut o fetița: „Seamana mult cu mine” / FOTO

13:45, 22.02.2024 - Mircea Bravo are toate motivele sa radieze de fericire! Celebrul vlogger a devenit tatic pentru prima oara! Ce imagine emoționanta a postat pe o rețea de socializare. Georgiana, partenera de viața a actorului, a nascut o fetița.


Ce parere ai despre aceasta stire?