Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Sorana, despre ASIA, familie, pasiunea pentru bucătărie și noul sezon „Te cunosc de undeva!”: „Talentul meu ascuns? Bat bine!”

Publicat:

Se da startul transformarilor la „Te cunosc de undeva!”. Cel de-al 14-lea sezon incepe sambata, 7 septembrie, de la ora 20,00, la Antena 1. Inainte de premiera, Sorana  a acceptat provocarea interviului , lansata de platforma AntenaPlay

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Romica Țociu și Paula Chirila, devaluiri din culisele Te cunosc de undeva. Cu ce provocari a venit noul sezon pentru ei: ”Singurele probleme...” / VIDEO

11:40, 05.04.2024 - Romica Țociu și Paula Chirila formeaza o echipa de senzație la Te cunosc de undeva! Deși participarea in emisiune nu este o noutate pentru ei, fiecare sezon a venit cu provocari noi. Cei doi concurenți au facut declarații despre problemele cu care se confrunta cand vine vorba desprr trasnformari!

Te cunosc de undeva! 23 martie 2024. Romica Țociu și Paula Chirila s-au transformat in Lady Gaga. De ce a plans actrița

21:10, 23.03.2024 - Romica Țociu și Paula Chirila au facut un adevarat spectacol in cea de-a șasea gala Te cunosc de undeva! sezonul 20 din 13 martie 2024. Cei doi s-au transformat in Lady Gaga și au pus in scena videoclipul piesei „Alejandro”.

Te cunosc de undeva! 2 martie 2024. Florin Ristei și Ilona, transformarea amuzanta in Pippo Franco cu piesa „Chi chi Chi co Co Co”

22:15, 02.03.2024 - Florin Ristei și Ilona au reușit sa creeze un moment unic pe scena de la Te cunosc de undeva! sezonul 20, ediția din 2 martie 2024, dupa ce ei s-au transformat in Pippo Franco și au cantat o melodie de copii.

Jo si Liviu Teodorescu aduc Bollywoodul pe scena Te cunosc de undeva! Crina Mardare: „Liviu canta mai bine decat originalul!”

10:21, 23.02.2024 - Dupa ce saptamana trecuta, in cadrul premierei transforming show-ului de la Antena 1, ruleta deopotriva a rasfatat-o pe Jo si l-a chinuit pe Liviu cu o super transformare in Rihanna, de data aceasta a decis sa fie echidistanta si sa le faca viata imposibila amandurora.

Cu ce provocari se confrunta Barbara Isasi și Bella Santiago la Te cunosc de undeva. Concurentele au planuri mari in noul sezon al competiției: ”A fost greu” / VIDEO

19:46, 21.02.2024 - Barbara Isasi și Bella Santiago fac echipa in noul sezon la Te cunosc de undeva. Cele doua concurente iși doresc sa iși depașeasca condiția și sa arate de ce sunt in stare in show-ul transformarilor. Cu toate ca au caștigat, in trecut, vor sa o faca impreuna, de aceasta data.

Te cunosc de undeva. Jo și Liviu Teodorescu au dat din casa! Ce spun despre primele personaje din noul sezon al emisiunii / VIDEO

14:01, 20.02.2024 - Jo și Liviu Teodorescu au dat din casa! Cei doi concurenți au vorbit despre primele personaje din noul sezon al emisiunii de la Antena 1. Iata ce declarații au facut cei doi artiști despre emisiune!

Alexia și Dima, moment amuzant la Te cunosc de undeva! Dima: „Nu puteam sa cred ca mi se intampla si mie!”

11:50, 09.02.2024 - Te cunosc de undeva!, unul dintre cele mai longevive talent show-uri din Romania, revine la Antena 1 cu cel de-al 20-lea sezon, din 17 februarie, in fiecare sambata, de la 20.00. Printre cele 8 echipe de artisti ce au spus „DA” transformarilor in cadrul celebrului show se numara echipa formata din Alexia…


Ce parere ai despre aceasta stire?