Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Șocant: Și-a injectat heroină în fiecare zi a sarcinii. Ce s-a întâmplat în ziua nașterii (FOTO)

Publicat:

O femeie de 37 de ani și-a injectat heroina tot timpul sarcinii, dar, spre uimirea tuturor, a avut norocul sa nasca un copil perfect sanatos.  O femeie dependenta de heroina a facut eforturi zadarnice sa renunțe la obiceiul nociv, pana in ziua nașterii.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Un nou caz șocant in spitalele din Romania! O femeie a intrat in stop cardio-respirator dupa o interventie de explorare endoscopica - Poliția face ancheta

23:25, 05.04.2024 - Un nou caz șocant in spitalele din Romania! O femeie a intrat in stop cardio-respirator dupa o interventie de explorare endoscopica - Poliția face anchetaPolitistii din Dolj au deschis o ancheta, dupa ce o femeie de 52 de ani a intrat in stop cardio-respirator in urma unei

(update) O femeie, la pamant pe o trecere de pietoni de la Ciocana: Ce s-a intamplat

12:45, 29.03.2024 - update Potrivit poliției, femeia nu a fost lovita de o mașina. Acesteia i s-a facut rau și a cazut pe trecerea de pietoni. O femeie a fost lovita de o mașina, la Ciocana. Totul s-a intamplat astazi, 29 martie, in jurul orei 10:57.

(update) O femeie, la pamant pe trecere de pietoni de la Ciocana: Ce s-a intamplat

12:30, 29.03.2024 - update Potrivit poliției, femeia nu a fost lovita de o mașina. Acesteia i s-a facut rau și a cazut pe trecerea de pietoni. O femeie a fost lovita de o mașina, la Ciocana. Totul s-a intamplat astazi, 29 martie, in jurul orei 10:57.

Caz șocant la Florești: O femeie de 61 de ani, atacata in propria casa, batuta și violata. Poliția cauta infractorul

12:40, 14.03.2024 - O femeie din Florești a fost agresata fizic și violata in propria casa. Potrivit polițiștilor cazul a avut loc pe data de 12 martie in jurul orei 19:00. Oamenii legii urmeaza sa stabileasca identitatea individului și locul aflarii acestuia.

Andrew Tate, adevarul despre presupusul videoclip in care bate o femeie cu o curea. Ce s-a intamplat, de fapt: ”Am avut certuri cu...”

12:10, 20.02.2024 - Andrew Tate a elucidat unul dintre cele mai mari mistere care s-au creat in jurul numelui sau. Milionarul a spus adevarul despre videoclipul in care lovește o femeie cu o curea și a dezvaluit daca este sau nu un barbat violent, așa cum s-a spus. Iata ce s-a intamplat, de fapt.

Moda nașterii acasa cuprinde Romania. O femeie din Roman a nascut acasa, cu un negociator la ușa și altul la telefon

23:35, 13.02.2024 - O femeie in varsta de 32 ani din municipiul Roman a nascut acasa, refuzand asistenta medicala atat pentru ea, cat si pentru fat. Avand in vedere faptul ca viața mamei și cea a nou-nascutului ar fi putut fi puse in pericol, dispecerul 112 a trimis la fața locului un echipaj de poliție.

Caz socant in Valcea. O femeie de 30 de ani a fost lovita cu pumnii in cap și injunghiata de propriul iubit. In urma incidentului, barbatul din Constanța s-a facut nevazut

16:35, 08.02.2024 - Un incident șocant a avut loc, de curand, in Valcea. O femeie in varsta de 30 de ani a fost lovita cu pumnii in cap și injunghiata de catre iubitul ei, un barbat din Constanța. In urma incidentului, acesta s-a facut nevazut, in timp ce acum este cautat de polițiști.

O femeie a spart o casa pentru a face curațenie in ea. Ce s-a intamplat dupa ce a fost prinsa de polițiști

15:05, 31.01.2024 - O femeie in varsta de 53 de ani, cunoscuta sub numele de "Zana Curațeniei", a fost condamnata la un an de probațiune de catre un judecator din Cleveland, Ohio, dupa ce a recunoscut ca a incercat sa patrunda prin efracție intr-o locuința.


Ce parere ai despre aceasta stire?