Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ȘOCANT Se cere pușcărie și pentru eleva violată din Vaslui

Publicat:

Pușcarie pentru eleva violata din Vaslui! Ca și cand nu ar fi de ajuns ceea ce a pațit, fata are parte de o presiune și mai mare dupa ce violatorii sai au fost arestați și condamnați la ani grei de pușcarie.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Caz șocant petrecut pe Valea Damboviței! Fata de 17 ani, violata de patru adolescenți minori

19:51, 12.04.2024 - Caz șocant petrecut pe Valea Damboviței! Patru adolescenți, cu varste intre 15 și 16 ani, au fost arestați preventiv pentru 30 de zile, dupa ce au violat o tanara de 17 ani. Din investigațiile efectuate s-a stabilit ca in zilele de 28 și 29 martie, adolescenta, in timp ce s-ar fi aflat intr-o zona izolata…

Fata cu handicap, violata de tatal ei, la Vaslui. Mama incearca sa-i gaseasca scuze soțului

17:25, 28.03.2024 - Fata de 20 de ani, cu un anumit grad de handicap, crescuse intr-o familie de asistenți maternali, dar se intorsese de cateva luni in familia naturala. Tanara le-a povestit profesorilor de la școala unde invața ca tatal ei a violat-o de mai multe ori.

Caz șocant la Florești: O femeie de 61 de ani, atacata in propria casa, batuta și violata. Poliția cauta infractorul

12:40, 14.03.2024 - O femeie din Florești a fost agresata fizic și violata in propria casa. Potrivit polițiștilor cazul a avut loc pe data de 12 martie in jurul orei 19:00. Oamenii legii urmeaza sa stabileasca identitatea individului și locul aflarii acestuia.

Pușcarie de lux! Dumitru Buzatu a primit cadou o plasma, sa nu se plictiseasca in spatele gratiilor

11:46, 15.02.2024 - Viața in spatele gratiilor pare destul de palpitanta pentru șeful CJ Vaslui, Dumitru Buzatu. Prins cu o șpaga uriașa, Buzatu a ajuns in arest, acolo unde se pare ca duce o viața de lux. Cel puțin asta relateaza Realitatea, care a intrat in posesia listei cu vizitatori! Buzatu e vizitat de oameni…


Ce parere ai despre aceasta stire?