Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

SOCANT! O fetita, violata timp de 5 ani de bunicul vitreg

Publicat:

Caz infiorator la Constanta, acolo unde o fetita a fost violata timp de cinci ani de un barbat cu 50 de ani mai in varsta, nimeni altul decat bunicul vitreg al victimei.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Caz șocant in Vrancea: Fetița de 12 ani, amenințata, șantajata și violata timp de mai multe luni

12:05, 05.04.2024 - O fetița de 12 ani din Vrancea a fost amenințata, șantajata, batuta și violata timp de mai multe luni de un barbat care i-a caștigat increderea și fața de care dezvoltase sentimente de iubire. Barbatul a fost arestat preventiv.

O fetița de 6 ani și bunicul ei, loviți de tren in apropiere de Azuga!

11:31, 03.04.2024 - O fetița in varsta de 6 ani și bunicul ei, in varsta de 55 de ani, au fost accidentați de un tren, in timp ce traversau calea ferata in apropiere de stația CF Azuga. Cei doi au fost preluați de echipajele medicale.

Grav accident in Constanța! Doi copii au fost loviți cu mașina de un șofer beat. Unul dintre minori, o fetița, este in coma

20:25, 01.04.2024 - Doi copii, un baiețel in varsta de 3 ani și o fetița de 9 ani, au ajuns in stare grava la spital, dupa ce un șofer beat a dat cu mașina peste ei, pe o șosea din Constanța. Potrivit primelor informații, fetița in varsta de 9 ani a fost intubata și se afla in coma.

Caz socant in Bucuresti! Un instructor de inot, suspectat ca ar fi violat o fetita de 7 ani

18:05, 14.02.2024 - La data de 13 februarie, in jurul orei 20,30, Sectia 6 Politie a fost sesizata de o femeie cu privire la faptul ca fiica sa, in varsta de sapte ani, ar fi fost victima unei infractiuni de viol, banuit de comiterea faptei fiind instructorul de inot. Evenimentul ar fi avut loc in incinta unui bazin de…

„O vedeam acolo si nu puteam sa ii fac nimic”. Povestea celui mai mic bebelus din Romania, externat dupa 3 luni in incubator: Cantarea doar 390 de grame la nastere

15:10, 04.02.2024 - Cel mai mic bebelus din Romania a fost externat din spital. Fetita nascuta prematur la Spitalul Judetean din Constanta, avea doar 390 de grame cand a venit pe lume si a stat internata mai bine de trei luni pana cand medicii au decis ca poate pleca acasa cu parintii, scrie observatornews.ro .

Caz șocant! O fetița in varsta de 11 ani, din Moldova, a devenit mama. Cand au aflat autoritațile

08:11, 30.01.2024 - Caz șocant in Chișinau acolo unde, o fetița in varsta de doar 11 ani, din Republica Moldova, a nascut recent un bebeluș, la Institutul Mamei și Copilului. Procurorii au deschis o ancheta in acest caz.


Ce parere ai despre aceasta stire?