Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Smiley şi Gina Pistol, prima vacanţă împreună! Destinaţia aleasă e de vis

Publicat:

Smiley si iubita lui, , au plecat in prima vacanta impreuna, iar aceasta se anunti a fi una de vis. , Smile a sustinut un concert spectaculos, iar a fost apropae de el, l a urmarit din public, iar la final, a mers in spatele scenei pentru a il felicita.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vacanța de vedeta. Care este destinația preferata de Andreea Marin. Ce semnificație are experiența de pe Muntele Kilimanjaro pentru vedeta: „Nu mi-a fost la indemana”

18:56, 23.03.2024 - Andreea Marin spune ca adora sa calatoreasca și s-a indragostit de Africa, mai ales dupa experiența de pe Muntele Kilimanjaro. Pe langa ca și-a dorit sa aiba parte de ceva diferit, vedeta a mai declarat ca a acceptat aceasta provocare intr-o perioada mai dificila din viața ei.

Gina Pistol s-a tuns scurt! Cum arata soția lui Smiley, dupa ce și-a facut o transformare radicala: ”Nu ma da pe spate” / FOTO

00:45, 04.02.2024 - Gina Pistol și-a luat prin surprindere fanii! Cand toți credeau ca a gasit tunsoarea la care nu va renunța niciodata, fosta prezentatoare a trecut printr-o transformare radicala! Soția lui Smiley s-a tuns scurt, iar schimbarea a luat-o prin surprindere!

Simona Halep, vacanța departe de Romania, la inceputul lui 2024. Destinația aleasa de jucatoarea de tenis / FOTO

11:21, 14.01.2024 - Simona Halep a inceput 2024 cum nu se putea mai bine. Jucatoarea de tenis a dat Romania pe o destinație extrem de populara in randul celor care vor o vacanța la caldura. Primele imagini postate de sportiva din vacanța departe de Romania.

Alexia Eram și Mario Fresh, vacanța departe de Romania, la inceput de an. Destinația aleasa de fosta concurenta de la America Express și iubitul ei / FOTO

14:16, 09.01.2024 - Alexia Eram și Mario Fresh și-au inceput anul cum nu se mai putea mai bine. Cei doi au plecat intr-o binemeritata vacanța departe de Romania. Fosta concurenta de la America Express și iubitul ei au ales o destinație extrem de populara in randul vedetelor.

Ce a descoperit Smiley in bucataria hotelului din Maldive. Artistul a fost șocat: “Nu credeam ca voi gasi așa ceva in Oceanul Indian”

13:30, 05.01.2024 - Gina Pistol și Smiley au inceput noul an cu o mica vacanța in familie, alaturi de micuța Josephine, in Maldive, o destinație de vis care este din ce in ce mai populara. Cum a fost vacanța celor trei, aflați in randurile urmatoare. Ce a descoperit Smiley cand a dorit sa manance la hotelul din Maldive…

„Nici prin cap nu-mi trecea ca mi se va intampla asta”. Ce i-a surprins pe Gina Pistol și Smiley in vacanța exotica. Au plecat impreuna cu fiica lor in Maldive / VIDEO

20:25, 04.01.2024 - Gina Pistol și Smiley și-au inceput anul cu o vacanța departe de Romania. Cei doi au ales sa se relaxeze in Maldive, impreuna cu fiica lor. Cei doi au postat primele imagini de acolo in urma cu o zi, dar pe masura ce petrec tot mai mult timp acolo, exista și unele lucruri care i-au luat prin surprindere.

Smiley și Gina Pistol, vacanța la inceput de an cu fiica Josephine. Unde se relaxeaza: „Locul arata superb, casuța noastra este fix pe plaja”

14:06, 04.01.2024 - Smiley și Gina Pistol se bucura de o vacanța de neuitat alaturi de Josephine, fiica lor. Cei doi au ales o destinație indepartata, exotica, pentru inceputul de an. Dupa doua zboruri și un drum cu barca, Smiley, Gina Pistol și fiica Josephine au ajuns in Maldive. Pe rețelele de socializare, cantarețul…

Gina Pistol și Smiley, vacanța intr-o destinație exotica, alaturi de fiica lor. Imagini spectaculoase cu locația aleasa de cei doi / FOTO

12:30, 03.01.2024 - Gina Pistol și Smiley au plecat in vacanța intr-o destinație exotica, dar nu singuri, ci alaturi de fiica lor, Josephine Ana Maria. Cei doi soți au publicat pe rețelele de socializare imagini spectaculoase cu locația pe care au ales-o. Iata unde au mers artistul și prezentatoarea TV!


Ce parere ai despre aceasta stire?