Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Smiley News. Râzi cu lacrimi! Codul bunei neveste din 1934: "Nu face gargară în faţa lui, nu vorbi prea mult şi învaţă să găteşti". Flavia: "Nu, mulţumesc!"

Publicat:

, redactorul sef de la A1.ro, a prezentat la rubrica , de la Neatza cu Razvan si Dani, codul bunei nevestei de la 1934. si a Amaliei, in clipul de mai sus!

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mirela Retegan și fiica ei, Maya, in lacrimi la TV. Ce au dezvaluit despre Gașca Zurli: „Am obosit”. Dani Oțil, emoționat profund

20:40, 08.03.2024 - Mirela Retegan și fiica ei au fost prezente in platoul Neatza cu Razvan și Dani, intr-o ediție speciala de 8 martie. Cele doua au vorbit despre relația lor speciala, dar și despre viitorul proiectului Gașca Zurli.

Emma de la ZU și Tavi Colen, apariție rara la TV, in calitate de cuplu. Cum a inceput povestea lor de dragoste

22:35, 01.03.2024 - Prezenți in platoul de la Neatza cu Razvan și Dani, in ediția din 1 Martie 2024, Emma de la ZU și Tavi Colen au facut dezvaluiri inedite despre viața lor de cuplu. Deși cei doi și-au ținut relația departe de ochii curișilor, au bifat o apariție rara la TV, in calitate de cuplu.

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei in platou. Asistenta TV, ironie la adresa barbaților: ”La toți papagalii…” / VIDEO

08:50, 14.02.2024 - Ramona Olaru a venit cu doza de energie și umor la Neatza cu Razvan și Dani. Asistenta TV are grija de starea de spirit a tuturor, motiv pentru care și de aceasta data a starnit hohote de ras. Iata ce ironie a facut la adresa barbaților, de Ziua Indragostiților.

Cum arata Gabriela Prisacariu nemachiata. Soția lui Dani Oțil a ales sa nu-și puna nici filtre de infrumusețare / FOTO

14:30, 02.02.2024 - Gabriela Prisacariu a ales sa se afișeze pe rețelele de socializare complet naturala. Soția lui Dani Oțil a renunțat pentru o zi la filtrele de infrumusețare și la machiaj. Iata cum arata partenera de viața a prezentatorului de la Neatza cu Razvan și Dani naturala!

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, doza de umor in emisiune. Ce gluma a spus asistenta TV: „Daca te crezi prea...”

08:50, 26.01.2024 - Ramona Olaru a adus doza de umor in emisiunea Neatza cu Razvan și Dani de la Antena 1. Asistenta TV a reușit sa-i amuze pe colegii ei de breasla și cu siguranța și pe telespectatori. Iata ce gluma a spus vedeta!

Star Magazin. Flavia Mihașan, primele declarații dupa desparțirea de soțul ei. Mai exista sau nu cale de impacare intre blondina și Marius Moldovan: „Nu este o tragedie" / VIDEO

17:20, 22.01.2024 - Flavia Mihașan a facut primele declarații, in cadrul unui interviu, acordat in exclusivitate pentru Antena Stars, dupa desparțirea de tatal copiilor sai. DUpa o relație de cinci ani, asistenta de la "Neatza cu Razvan și Dani" și iubitul și-au spus "adio". Iata cum au ajuns sa se ințeleaga mai bine dupa…

Ana și Tudor Ionescu au dezvaluit de la ce pornesc certurile in casnicia lor. Cei doi participa la Power Couple Romania „N-am simțit atata durere in viața mea”

16:15, 16.01.2024 - Power Couple Romania – La bine și la greu, show-ul care redefinește relația de cuplu, aduce la Antena 1 un mix irezistibil de adrenalina, emoții, tensine și umor, intr-o competiție cu 18 probe spectaculoase. Din 5 februarie, in fiecare luni, marți și miercuri, de la 20:30, timp de 6 saptamani, telespectatorii…

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei in direct: ”Parca te simți și prost ca...” / VIDEO

08:40, 12.01.2024 - Ramona Olaru are grija de buna dispoziție a colegilor ei, astfel incat fiecare ediție ”Neatza cu Razvan și Dani” sa inceapa cu zambetul pe buze. Acest lucru s-a intamplat și de aceasta data, cand a spus gluma zilei. Asistenta TV știe cum sa iși faca colegii sa rada!


Ce parere ai despre aceasta stire?