Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

SINUCIDERE CIUDATĂ: un angajat de la Primăria Suceva s-a spânzurat în blocul în care locuia

Publicat:

Un angajat al s-a sinucis joi, el fiind gasit de sotie in boxa blocului in care locuiau. Barbatul, in varsta de 50 de ani, era angajat la Serviciul de al , transmite Agerpres. 

Citeste articolul mai departe pe obiectiv.info…  

Sursa articol: obiectiv.info


Stiri pe aceeasi tema

Fostul angajat care declarase ca Boeing folosește piese second-hand a fost gasit mort: „Daca mi se intampla ceva, nu este o sinucidere”

13:05, 17.03.2024 - John Barnett i-ar fi spus unui prieten apropiat de familie ca daca i se intampla ceva, „nu este o sinucidere”, chiar inainte de a fi gasit mort in urma unei impușcaturi, saptamana trecuta. Trupul neinsuflețit al barbatului, in varsta de 62 de ani, a fost descoperit in camionul sau, intr-o parcare.

Și-a incendiat sotia cu care se afla in divort si apoi s-a spanzurat. Crima și sinucidere, la Baia Mare

18:35, 09.02.2024 - „Astazi, 9 februarie a.c., ora 15.15, Politia Municipiului Baia Mare a fost sesizata prin apel 112 despre faptul ca, un apartament de pe strada Uranus din municipiu a luat foc. In interiorul apartamentului au fost descoperite cadavrele a doua persoane, un barbat si o femeie”, a transmis, vineri, IPJ…

Peste 500.000 de rusi s-au angajat in industria de aparare incepand din 2022. „Producem arme mai eficiente decat adversarii”

17:55, 02.02.2024 - Peste jumatate de milion de rusi s-au angajat in industria de aparare incepand din anul 2022, a anuntat vineri presedintele rus Vladimir Putin, o cifra ce ilustreaza intensitatea efortului de razboi pentru a sustine asaltul asupra Ucrainei, relateaza agentiile AFP si EFE.

Un valcean gasit spanzurat intr-un fanar

15:11, 22.01.2024 - Un valcean a fost gasit, astazi, spanzurat intr-un fanar din localitatea Stroești. Polițiștii au fost sesizați despre aceasta tragedie. Polițiștii deplasați la fața locului au identificat trupul neinsuflețit al unui barbat de 50 de ani. Barbatul a fost transportat la Serviciul de Medicina Legala Valcea,…

Ancheta la Psihiatrie: Pacient gasit spanzurat

09:20, 21.01.2024 - Un pacient al Spitalului de Psihiatrie Voila din municipiul Campina s-a spanzurat, politistii deschizand un dosar penal pentru ucidere din culpa. „La data de 20 ianuarie a.c., in jurul orei 06,00, politistii din cadrul Politiei municipiului Campina au fost sesizati despre faptul ca un tanar de 28 de…

Grindeanu a negociat patru ore cu protestatarii - S-au stabilit șase obiective care trebuie rezolvate in 30 de zile

23:05, 13.01.2024 - Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a afirmat, sambata seara, la finalul intalnirii avute cu protestatarii, ca a semnat o minuta impreuna cu reprezentantii acestora si a adaugat ca sunt lucruri pe care le poate face si pentru acestea s-a angajat.„Am si semnat o minuta impreuna cu reprezentantii…

Sinucidere in Vladimirescu. Barbatul dat disparut, gasit spanzurat in casa fiicei sale

12:25, 06.01.2024 - Barbatul din Vladimirescu care a disparut joi de acasa, Cornel Gudiu in varsta de 69 de ani, a fost gasit fara suflare in casa fiicei... The post Sinucidere in Vladimirescu. Barbatul dat disparut, gasit spanzurat in casa fiicei sale appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Sinucidere in Vladimirescu. Barbatul dat disparut, gasit spanzurat in casa fiicei sale

11:41, 06.01.2024 - Barbatul din Vladimirescu care a disparut joi de acasa, Cornel Gudiu in varsta de 69 de ani, a fost gasit fara suflare in casa fiicei... The post Sinucidere in Vladimirescu. Barbatul dat disparut, gasit spanzurat in casa fiicei sale appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .


Ce parere ai despre aceasta stire?