Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Singurele imagini cu Mario Iorgulescu dinainte de a provoca accidentul teribil! Cum a petrecut cu iubita lui

Publicat:

, fiul președintelui de Fotbal, care a provocat un accident grav, in care a murit un tanar de 24 de ani, tatal a doi copii, a petrecut pe cinste inainte de tragedie. 

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Imagini cu casa Claudiei Iosif, fosta iubita a lui Dorian Popa. Vila cu piscina a lui Babs i-a lasat pe toți fara cuvinte. „Dupa multa munca, in sfarșit gata!”

16:00, 22.04.2024 - Claudia Iosif, fosta iubita a lui Dorian Popa, a finalizat lucrarile la noua casa și a publicat primele imagini cu exteriorul vilei sale. Dupa despartirea de artist, Babs a investit o suma considerabila in vila cu piscina la care a visat.Claudia a finalizat amenajarea curții sale și a impartașit cateva…

Mitica Dragomir despre Ceaușescu. ”Ca un criminal in serie”

09:15, 13.04.2024 - Fostul sef al Ligii Profesioniste de Fotbal, Mitica Dragomir, a acuzat ca nimeni nu ia masuri cu adevarat in privința protestatarului Marian Ceaușescu, pe care il compara cu „un criminal in serie”. Dragomir s-a luat la bataie in trecut cu protestatarul. Autointitulatul Ceaușescu a fost amendat saptamana…

FOTO-VIDEO Accident teribil la Suceava: o autobasculanta a rupt un gard și a intrat din plin intr-o casa

18:30, 06.04.2024 - O autobasculanta a intrat intr-o casa din județul Suceava. Accidentul s-a produs sambata. Nu au fost persoane ranite, dar pagubele sunt importante, relateaza Mediafax.Accidentul a avut loc sambata dupa amiaza in localitatea Dragușeni.

Horatiu Moldovan si-a asumat relația cu Aza Gabriela, fosta iubita a lui Dragos Nedelcu. Primele imagini cu cei doi indragostiți sarutandu-se / VIDEO

15:31, 29.03.2024 - Daca inițial parea ca Horațiu Moldovan iși dorea sa iși țina viața personala departe de ochii curioșilor, cu puțin timp in urma, portatul titular al naționalei a facut publica relația cu Aza Gabriela, fosta iubita a lui Dragos Nedelcu. Cei doi indragostiți s-au filmat sarutandu-se.

FOTBAL ROMANESC Dinamo și UTA vor juca fara fani pana la final de sezon

11:41, 28.03.2024 - Comisia de Disciplina a Ligii Profesioniste de Fotbal a decis ca Dinamo și UTA sa primeasca pedeapsa maxima dupa incidentele care au avut loc intre fani la meciul direct. The post FOTBAL ROMANESC Dinamo și UTA vor juca fara fani pana la final de sezon first appeared on Informatia Zilei .

Accident grav pe o șosea din Banat. Un barbat a murit, alte șase persoane au fost ranite UPDATE Cum s-a petrecut accidentul (foto)

15:20, 24.03.2024 - Teribil accident de circulație, duminica la pranz, pe centura ocolitoare a Caransebeșului, in județul Caraș-Severin. In coliziune au fost implicate trei autoturisme, fiind raportate inițial șapte victime Pentru salvarea victimelor, la fața locului au fost mobilizate patru echipaje de pompieri militari…


Ce parere ai despre aceasta stire?