Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Singurătate. Dana Grecu, poveste care dă fiori: M-a scuipat

Publicat:

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a explicat ca, la un moment dat, cu toții suntem singuri. Desi singuratatea are avantajele ei, trebuie sa fim extrem de atenți. Singuratatea nu inseamna izolare. Putem fi singuri, dar sa nu ne inchidem in propria bula.

Teama de singuratate poate fi zdruncinata doar de mintea limpede a unui prieten foarte bun, a copilului tau care vede ce se intampla, a spus dupa ce a povestit un moment din viata unei artiste celebre.

"Ma obsedeaza . Orice as face, ma duc catre viata ei, povestea ei. O ascult cum canta atunci cand era…

Citeste articolul mai departe pe dcnews.ro…  

Sursa articol: dcnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Xtra Night Show. Care a fost cel mai greu moment din viața Anamariei Prodan: „Am pierdut tot”. Cum a reușit sa iși invinga pana și cea mai mare frica

22:45, 19.04.2024 - Anamaria Prodan spune ca a reușit, intr-un final, sa iși invinga și cea mai mare frica intr-un moment in care viața a pus-o la incercare: moartea Ionelei Prodan. Despre acea perioada, impresara a povestit ca a fost, de departe, cea mai dificila, dar și in urma careia a avut de invațat o mulțime de lecții.

"Chemati politia, copiii sunt singuri". O jucatoare de fotbal a fost ucisa de fostul iubit, care apoi si-a luat viata, in Argentina

14:55, 09.04.2024 - Florencia Guinazu, jucatoare de fotbal la Club Atletico Argentino (nivel regional), a fost ucisa de fostul ei partener, la domiciliul ei, potrivit presei locale din Argentina. Florencia a murit strangulata, apoi barbatul si-a luat viata.

Star Matinal. Cand se casatorește Larisa Iordache. Fosta campioana, declarații despre cel mai important moment din viața ei: "Cam totul este deja pregatit..." / VIDEO

11:15, 26.03.2024 - Larisa Iordache radiaza de fericire. Fosta campioana și Cristian Chirița traiesc o frumoasa poveste de dragoste de mai multa vreme, iar anul acesta, pe 1 ianuarie, fosta gimnasta a fost ceruta in casatorie. Cand va avea loc marele eveniment.

Hamude Dawoud s-a casatorit! Celebrul artist i-a facut o declarație de dragoste soției sale, Madalina: ”Cel mai frumos moment din viața mea” / VIDEO

12:11, 20.03.2024 - Hamude Dawoud, cel mai ravnit burlac din lumea mondena, s-a casatorit. Daca in urma cu cațiva ani parea ca nu iși gasește liniștea pe plan personal, iata ca lucrurile s-au schimbat de cand a cunoscut-o pe actuala partenera.

Rares Bogdan: In acest moment, PNL si PSD au decis posibilitatea de a merge singuri in alegerile din Bucuresti

19:30, 12.03.2024 - Prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan a declarat, marti, ca, in acest moment, PNL si PSD au decis posibilitatea de a merge singuri in alegerile locale din Bucuresti, mentionand ca, in aceasta situatie, Sebastian Burduja poate fi o optiune extrem de serioasa.

Viața romanilor ramași singuri in satele de munte din Hunedoara. „Abia pot adormi noaptea de teama” VIDEO

23:05, 25.02.2024 - Zeci de sate de munte din Hunedoara se afla in pragul dispariției. Pe langa lipsa utilitaților, puținii localnici ramași in ele, pentru ca nu au mai avut unde pleca ori nu au vrut sa le paraseasca, se confrunta cu singuratatea.

Ce a raspuns Laurențiu Reghecampf Jr., cand a fost intrebat daca ii este dor de tatal sau. Fiul Anamariei Prodan a ascuns rama cu poza lui: ”Nu putem sa ne...”

10:55, 08.02.2024 - Desparțirea dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a produs schimbari uriașe in viața fiului lor, iar Laurențiu Reghecampf Jr. a fost nevoit sa se adapteze la tot ce s-a intamplat in viața familiei sale. Bebe a dezvaluit cat de dor de ii este de tatal sau.


Ce parere ai despre aceasta stire?