Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Simona Halep, săptămâna cu numărul 46 în fruntea clasamentului WTA

Publicat:

Simona Halep incepe, luni, saptamana cu numarul 46 in fruntea clasamentului WTA. Romanca isi pastreaza avantajul de 2.086 de puncte fata de jucatoarea de pe locul al doilea, daneza Caroline Wozniacki, transmite News.ro . Celelalte romance din Top 200 WTA isi mentin si ele pozitiile anterioare, cu exceptia Irinei Begu, care a coborat de pe locul 53 pe 55, cu 1.026 de puncte: Mihalea Buzarnescu este tot pe locul 23, cu 2.018 de puncte, Sorana Cirstea pe 52, cu 1.065 de puncte, Ana Bogdan pe 80, cu 785 de puncte, iar Monica Niculescu pe 81, cu 777 de puncte. In Top 200 WTA, Irina Bara a coborat de…

Citeste articolul mai departe pe vocea.biz…  

Sursa articol: vocea.biz


Stiri pe aceeasi tema

Se dau bani pentru cei care lucreaza in acest domeniu. Decizia luata la nivel european

11:10, 13.04.2024 - Cei care activeaza in acest domeniu ar putea sa primeasca bani. Este vorba despre un tip de sprijin, astfel incat lucrurile sa mearga maib ine. Europarlamentarul PSD Dan Nica a vorbit in cadrul emisiunii Be EU despre situația agricultorilor. Potrivit acestuia, este nevoie de un plan european care sa…

Padurile Romaniei, distruse de 7 producatori IKEA! Greenpeace trage un semnal de alarma

18:10, 10.04.2024 - O noua investigație Greenpeace a luat urma lemnului provenit din padurile Romaniei! Astfel s-a ajuns ca 7 producatori de mobila aprovizioneaza magazinele IKEA din 13 țari! Padurile Romaniei sunt distruse de un numar de 7 producatori de mobila care iși vand produsele in magazinele IKEA! Asta a descoperit…

Dezinformare sau igoranța in cazul unei descoperiri arheologice facute la granița Romaniei?

14:16, 08.03.2024 - Un set de artefacte paleolitice, descoperit in ani `70 in vestul Ucrainei, la Korolevo, aproape de granița cu Romania, a fost, in sfarșit datat, anunța revista Nature, intr-un studiu semnat de o echipa internaționala de specialiști, din Cehia, Ucraina, Germania, Africa de Sud și Danemarca. Varsta obiectelor?…

Tarile UE au convenit joi sa renunte la un tratat international privind energia, pentru ca submineaza combaterea schimbarilor climatice

08:55, 08.03.2024 - Tratatul Cartei Energiei din 1998, care permite companiilor energetice sa dea in judecata guvernele pentru politicile care dauneaza investitiilor lor, a fost folosit in ultimii ani pentru a contesta masurile care necesita inchiderea fabricilor de combustibili fosili. Ministrii din tarile UE au convenit…

Danemarca se alatura Ucrainei: devine a patra tara care semneaza cu un acord pentru garantii de securitate

04:35, 24.02.2024 - Danemarca a semnat vineri, in ajunul implinirii a doi ani de la invazia rusa din Ucraina, un acord bilateral pe 10 ani prin care ofera Kievului garantii de securitate, iar premierul Mette Frederiksen a transmis ca Europa trebuie sa-si refaca mai rapid stocurile de arme, relateaza Reuters, citat de news.ro.…

Fermierii amenința din nou cu proteste care pot paraliza economia. Care sunt noile lor nemulțumiri

10:41, 18.02.2024 -  Comisia Europeana a propus la sfarșitul lunii ianuarie prelungirea cu inca un an a scutirii de taxe vamale oferita Ucrainei. Aici, liderii europeni au adaugat cateva masuri pentru a limita impactul negativ al importurilor ucrainene asupra agricultorilor europeni.Propunerea Comisiei nu a mulțumit, insa,…

O țara NATO reintroduce Armata obligatorie: Decizia e luata strict din cauza asalturilor rusești!

11:30, 07.02.2024 - In pline discuții privind reintroducerea Armatei obligatorii, o țara NATO ia decizia. Și in Romania s-a discutat despre stagii speciale pentru tineri, iar Germania vrea și ea sa ia masuri in acest sens, acuzand ca nu ar avea cine sa apere țara, in cazul unei invazii.Letonia, tara membra NATO, a reintrodus…

In pofida tensiunilor geopolitice, investitorii se așteapta la un 2024 profitabil (analiza)

10:55, 31.01.2024 - Inceputul anului 2024 nu este cel mai bun pe care l-am fi putut avea. De la conflictele din Orientul Mijlociu, Ucraina și tensiunile geopolitice din Asia, pana la mișcarile sociale din unele țari europene, printre care Germania, Franța și Romania, la care se adauga și o doza mare de alegeri, 2024 incepe…


Ce parere ai despre aceasta stire?