Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

SIMONA HALEP - AMANDA ANISIMOVA 2-6, 0-1 LIVE STREAM VIDEO ONLINE EUROSPORT de la ROLAND GARROS 2019

Publicat:

SIMONA HALEP AMANDA ANISIMOVA LIVE STREAM VIDEO ONLINE EUROSPORT ROLAND GARROS 2019. SIMONA HALEP AMANDA ANISIMOVA, meci din sferturile de finala ale turneului de la ROLAND GARROS 2019, se joaca, joi, de la ora 13:00, LIVE STREAM VIDEO ONLINE EUROSPORT.

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Un angajat de la Protecția Copilului, reținut. Cat a cerut pentru a grabi adoptarea unui copil

12:45, 11.04.2024 - Un angajat de la DGASPC Dolj a fost reținut pentru trafic de influența. Barbatul este suspectat ca a primit 4.500 de euro mita pentru a urgenta adoptarea unui copil. „Ofiterii de politie judiciara din cadrul Directiei Generale Anticoruptie – Serviciul Judetean Anticoruptie Dolj, sub coordonarea procurorului…

Halep, „minunea“ a ținut un meci: semne clare ca s-a intors Simona de dinaintea suspendarii

07:15, 27.03.2024 - Simona dadea semne ca s-a schimbat radical, dupa perioada groaznica in care a stat pe tușa din cauza scandalului de dopaj. Luni, la revenirea in țara, aceasta impresie a fost spulberata de discursul ei.

Halep a impresionat-o pe Paula Badosa! Ce anticipeaza jucatoarea din Spania pentru parcursul Simonei

11:01, 20.03.2024 - Halep a pierdut primul meci de la revenirea pe teren in fața Paulei Badosa, scor 6-1, 4-6, 3-6, in turul 1 al turneului WTA1000 de la Miami, iar jucatoarea din Spania a vorbit la superlativ despre Simona la conferința de presa. Iberica a fost surprinsa de jocul prestat de fostul lider WTA și este convinsa…

Reseteaza Circuitul WTA. Simona, spirit razboinic, deschide noi scenarii  

08:50, 19.03.2024 - Intr-un editorial, jurnaliștii americani au analizat revenirea Simonei Halep in circuit. Aceștia considera ca este un moment in care circuitul WTA ar putea sa fie resetat, dupa ce sportiva noastra va reaparea in competiții. Luni dupa-amiaza, jurnaliștii americani au titrat „Revenirea Simonei Halep la…

Interviu tulburator despre cazul Halep: „Simona e victima intențiilor malițioase ale ITIA!“ EXCLUSIV

07:17, 07.03.2024 - Avocatul Cristian Cernodolea, un bun cunoscator al spețelor sportive, a explicat cum Simona a stat un an și jumatate in afara tenisului din cauza unei organizații care a aparut cu scopul de a asigura integritatea tenisului, dar a ajuns sa distruga cariere pe baza unor probe dubioase.

Halep, demna de compasiune: regulamentul arata ca Simona s-a angrenat intr-un demers sortit eșecului ANALIZA

07:17, 20.02.2024 - Simona a dat in judecata compania canadiana Quantum Nutrition care a produs suplimentul de colagen despre care se spune ca a fost contaminat cu Roxadustat. Din pacate, ce face „Simo“ inseamna, in esența, pierdere de timp și de bani.

Halep așteapta un miracol: detaliul care complica mult cazul Simonei, explicat de specialiști ANALIZA

07:10, 13.02.2024 - Audierile de la Tribunalul de Arbitraj Sportiv s-au incheiat și Simona s-a declarat optimista ca „adevarul va ieși la iveala“. Cei care urmaresc acest caz de dopaj insista insa ca fosta ocupanta a locului 1 mondial are un dosar foarte complicat.

Halep, zdruncinata inaintea audierilor de la TAS: Simona, inconștienta sau cu un mare as in maneca? ANALIZA

07:17, 31.01.2024 - Peste o saptamana vor incepe la TAS audierile cazului de dopaj in care e implicata „Simo“. Iar decizia venita de la Lausanne, in dosarul Valieva, similar cu cel al jucatoarei de tenis, intarește ideea ca sportiva noastra are nevoie de un miracol ca sa-și reduca suspendarea de 4 ani.


Ce parere ai despre aceasta stire?