Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Simona Gherghe, probleme cu fetiţa la grădiniţă. Momente ŞOCANTE prin care a trecut MICUŢA

Publicat:

era acasa, cu mezinul Vlad, cand a primit un telefon care a tulburat-o. a sunat sa anunțe ca fetița plage puternic și nu o poate impaca deloc. a apelat-o video pe educatoare și a incercat sa o linișteasca pe cea mica, insa fara prea mare succes. Așa ca s-a imbracat rapid și a pornit spre gradinița.

, momentul adevarului. Motivele pentru care a plecat de la

"Ana mea este in a doua zi de gradinita, l-am lasat pe Vlad acasa, si sunt in fata gradinitei, pentru ca avem urmatoarea situatie: a cam plans astazi.…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

O fetița de 2 ani din București a cazut de la etaj! Micuța este in stare grava la spital

15:35, 15.04.2024 - Caz șocant in București! O fetița in varsta de 2 ani din Capitala a cazut de la etaj! Micuța este in stare grava la spital și are fractura craniana. Ea se juca in apropierea geamului, iar la un moment dat a cazut.

Adrian Popa a devenit tatic. Soția lui, Madalina, a adus pe lume o fetița. Primele imagini cu micuța / VIDEO

21:26, 13.04.2024 - Fericire mare in familia lui Adrian Popa! Fotbalistul și soția lui au devenit parinți pentru prima data. Madalina a fost cea care a dat vestea cea mare pe rețelele de socialziare și a publicat primele imagini cu micuța.

Acces Direct. Parinții și-au lasat fiica in grija unei bone și au plecat din țara. Acum, micuța a fost luata de DGASPC: "Am crescut-o de la 7 luni..." / VIDEO

18:21, 04.04.2024 - Doamna Vera a vazut un anunț pe internet și a sunat pentru ca a dorit sa fie bona pentru doi parinți care cautau un astfel de serviciu. S-a ințeles cu un cuplu sa aiba grija de o fetița de numai 7 luni. Cei doi parinți i-au dat fetița Verei și au plecat la munca in strainatate.

Acces Direct. Monument funerar in memoria Andreei, studenta de la Medicina care a fost ucisa, in Timișoara. Colegii tinerei au facut un altar / VIDEO

17:55, 27.03.2024 - Momente emoționante și pline de durere in curtea Facultații Victor Babeș din Timișoara! Colegii Andreei iau facut un monument funerar in memoria tinerei de 21 de ani, care a fost ucisa cu sange rece.

Imagini rare cu fetița lui Augustin Viziru. Maria are aproape patru ani: „Este exact ca mine, face urat cand nu-i convine ceva”

12:11, 17.03.2024 - Augustin Viziru nu se mandrește doar cu cariera lui in actorie, ci și cu Maria, fetița lui in varsta de aproape patru ani. Deși fizic nu ii seamana de loc, micuța moștenește temperamentul tatalui ei celebru. In iunie 2020, Augustin Viziru și Ema, soția lui, au devenit pentru prima data parinți. Atunci…

Poliția s-a autosesizat dupa ce o mama din Racovița s-a plans ca i-a fost agresata fetița la gradinița

16:45, 19.02.2024 - O educatoare din comuna timișeana Racovița ar fi agresat o fetița de doar doi ani și jumatate. Cazul este anchetat acum atat de Inspectoratul de Poliție al Județului Timiș, cat și de Inspectoratul Școlar al Județului Timiș.

Ce a facut un polițist din Eforie pentru o fetița care nu se putea opri din plans. Gestul lui a emoționat toata țara

14:45, 06.02.2024 - Un polițis roman a emoționat pe toata lumea cu gestul sau atunci cand o fetița a avut nevoie de ajutor sau. Barbatul nu a stat deloc pe ganduri și a acționat promt pentru a-i readuce zambetul pe buze.

Acces Direct. Presupusul cumnat al lui Catalin raspunde acuzațiilor. Cum a motivat Ciprian ca nu a recunoscut fetița: „Ei cand au certuri in casa...” / VIDEO

18:05, 30.01.2024 - Catalin a povestit ca nu mai poate sa iși intrețina familia și ca iși dorește ca sora iubitei lui sa munceasca și ea pentru a se ocupa de fiica ei. Fetița nici nu a fost recunoscuta de tata, iar Ciprian, presupusul parinte al copilei susține ca nu a avut nicio legatura cu femeia respectiva.


Ce parere ai despre aceasta stire?