Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Simona Gherghe: "Mă apucă nervii!" Ce a păţit prezentatoarea emisiunii "Acces direct"

Publicat:

Povestile de viata ale femeilor mutilate de barbati ne cutremura, întrecând imaginatia si celui mai bun scenarist de filme de groaza. Oana este o alta victima a violentei domestice, care a fost batuta si mutilata de barbatul care îi jurase iubire vesnica.

Oana este o tânara a carei poveste de viata a cutremurat întreaga tara. Tânara a fost batuta cu brutalitate de sot, care i-a luxat gâtul, i-a rupt urechea si a aplicat lovituri pe tot corpul.

"Ma lovea si ma înjura, iar eu plângeam,…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Pierdere importanta pentru CSA Steaua » A anunțat in direct ca se retrage: „Nu-mi revin, n-o sa pot sa mai ajut. Asta e viața”

15:20, 16.03.2024 - Brazilianul Wallace Da Silva a vorbit despre problemele de sanatate și a anunțat ce are de gand la vara. Fundașul de 34 de ani a comentat și sezonul dezamagitor al Stelei. CSA Steaua primește lovitura dupa lovitura. Dupa ce a ratat play-off-ul, il pierde definitiv și pe fundașul Wallace Da Silva. Din…

Teo Trandafir și Iulia Vantur, schimb de replici la TV din cauza lui Salman Khan: „Nu a parut ca aveți o chimie, pareai ca faci parte din stafful lui”

10:35, 15.03.2024 - Teo Trandafir a avut cateva replici ironice la adresa Iuliei Vantur, care a refuzat sa dea prea multe detalii despre iubitul ei, Salman Khan. Prezentatoarea de la Kanal D2 a fost extrem de directa și a spus ca nu ințelege de ce actorul de la Bollywood ascunde relația cu artista.Direct din India, Iulia…

Incident rușinos, in direct, pentru prezentatoarea știrilor sportive de la PRO TV! Vedeta nu a observat ce se intampla cu sacoul sau!

23:15, 07.03.2024 - Una dintre cele mai frumoase prezentatoare din Romania, Ramona Paun, a fost la un pas arate urmaritorilor sai mai mult decat și-ar fi dorit! Cunoscuta ca o femeie discreta și eleganta, nasturii sacolului i-au jucat mari feste frumoasei știriste, lasand sa se vada mai mult decat era cazul!Cum…

Legatura neștiuta dintre miros și depresie. Cheia care deblocheaza amintile: „Are acces direct, de super-autostrada, la creier”

15:05, 14.02.2024 - Mirosurile familiare deblocheaza amintiri la persoanele cu depresie. Ar putea "terapia olfactiva" sa ajute pacienții? Studiile arta ca persoanele cu depresie au probleme legate de anumite amintiri.

Știrile Antena Stars. Mirela Vaida, viața dincolo de micile ecrane. Cum se imparte prezentatoarea de la Acces Direct intre cariera și viața de familie: „E o provocare” / VIDEO

17:00, 09.02.2024 - Mirela Vaida reușește sa se imparta cu brio intre viața de familie și cariera, dar chiar și așa, recunoaște ca nu este deloc ușor. Pe langa emisiunea Acces Direct pe care o prezinta de luni pana vineri, mai are și alte proiecte in televiziune, dar și la teatru, unde este angajata de peste 15 ani.

„Mireasa. Direct din culise”, noua emisiune de la Antena Stars. Cine e Raluca Preda, prezentatoarea show-ului

13:30, 29.01.2024 - „Mireasa. Direct din culise” e noua emisiune de la Antena Stars care prezinta detalii din culisele show-ului matrimonial „Mireasa”, care e difuzat la Antena 1 și prezentat de Simona Gherghe. Incepand de astazi, in fiecare zi, de luni pana vineri, de la ora 13.30, telespectatorii Antena Stars au acces…

Antena Stars le aduce telespectatorilor Mireasa. Direct din culise, chiar inainte de fiecare gala Mireasa

12:30, 29.01.2024 - Incepand de astazi, in fiecare zi, de luni pana vineri, de la ora 13.30, telespectatorii Antena Stars au acces live in culisele emisiunii Mireasa, chiar inainte de fiecare editie a emisiunii. Raluca Preda, finalista a sezonului sase Mireasa si panelist in emisiunea Mireasa – Capriciile iubirii, va patrunde…

Simona Gherghe, probleme de sanatate! Ce a pațit prezentatoarea TV: "De vreo doua zile..." / FOTO

17:00, 24.01.2024 - Simona Gherghe se confrunta cu probleme de sanatate de vreo doua zile, dupa cum chiar ea a marturisit prin intermediul rețelelor de socializare, acolo unde iși ține fanii la curent cu lucrurile care se intampla in viața ei. Ce a pațit de aceasta data indragita prezentatoare TV.


Ce parere ai despre aceasta stire?