Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Simona Gherghe i-a dat replica lui Capatos! Se mărită sau nu prezentatoarea de la "Acces Direct"

Publicat:

a sugerat în emisiunea "Un show pacatos" de ieri ca se pregateste se maritis. Frumoasa prezentatoare de la "" i-a dat replica la "".

"Nu e niciun secret. Nu e nicio nunta deocamdata. Capatos s-a obisnuit asa, de la articolele astea aparute în presa. Nu am ce sa va spun", a declarat pentru "".

"Îmi place foarte mult sa calatoresc si sa îmi fac planuri de calatorie. Este unul dintre marile mele hobby-uri.…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Imagini de colecție cu Simona Gherghe de la inceputul carierei in televiziune. Prezentatoarea a uimit pe toata lumea

15:40, 17.04.2024 - Simona Gherghe a sarbatorit 22 de ani de televiziune printr-o postare inedita pe rețelele de socializare. Iata cum arata prezentatoarea TV la primele ei jurnale de știri! Telespectatorii au ramas impresionați.

Star Matinal. Gabriela Cristea și Tavi Clonda, secretele casniciei. Cele mai importante aspecte din povestea lor de dragoste: „E o chestiune de...” / VIDEO

10:55, 05.04.2024 - Gabriela Cristea și Tavi Clonda au dezvaluit care sunt secretele casniciei lor. Iata care sunt cele mai importante aspecte atunci cand vine vorba de povestea lor de dragoste. Prezentatoarea și soțul ei sunt de nedesparțit, iar impreuna se bucura de o familie fericita.

Ce a facut Mirela Vaida de ziua ei de naștere. Cum a sarbatorit prezentatoarea TV de la Acces Direct in acest an: „Am avut o zi tare frumoasa” / FOTO

23:10, 16.03.2024 - De curand, Mirela Vaida și-a sarbatorit ziua de naștere. Frumoasa prezentatoare TV de la Antena Stars a implinit minunata varsta de 42 de ani. Iata ce a facut vedeta TV de ziua ei de naștere, dar și cum a sarbatorit prezentatoarea in acest an!

Mirela Vaida, sarbatorita in avans de echipa Acces Direct. Prezentatoarea TV va implini maine 42 de ani / VIDEO

21:20, 15.03.2024 - Maine, pe 16 martie, Mirela Vaida implinește 42 de ani, iar colegii de la Acces Direct s-au gandit sa ii faca o surpriza in avans de ziua ei de naștere. Adrian Velea, impreuna cu restul invitaților, au sarbatorit-o cu flori și tort.

Simona Gherghe, imagine emoționanta cu mama ei, de 8 Martie! Cum arata prezentatoarea TV in copilarie: „Sufletul și inima” / FOTO

17:25, 08.03.2024 - Cu ocazia zilei de 8 Martie o mulțime de vedete din showbiz-ul de la noi au transmis fel de fel de urari emoționante pentru cele mai importante femei din viața lor. Așa a facut și Simona Gherghe. Iata postarea facuta de prezentatoarea TV de la Mireasa!

Mirela Vaida spune adevarul din spatele poveștii Vulpița și Viorel. Ce a marturisit prezentatoarea TV

21:46, 02.03.2024 - Mirela Vaida, gazda emisiunii „Acces Direct”, a vorbit despre fenomenul Vulpița și Viorel. Cei doi au captivat luni bune telespectatorii postului Antena 1. Dupa ani de la incheierea subiectului, prezentatoarea TV a scos la iveala detalii neștiute de nimeni pana acum. Invitata la podcastul „Gand la…

Știrile Antena Stars. Mirela Vaida, viața dincolo de micile ecrane. Cum se imparte prezentatoarea de la Acces Direct intre cariera și viața de familie: „E o provocare” / VIDEO

17:00, 09.02.2024 - Mirela Vaida reușește sa se imparta cu brio intre viața de familie și cariera, dar chiar și așa, recunoaște ca nu este deloc ușor. Pe langa emisiunea Acces Direct pe care o prezinta de luni pana vineri, mai are și alte proiecte in televiziune, dar și la teatru, unde este angajata de peste 15 ani.


Ce parere ai despre aceasta stire?