Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Simona Florescu, fosta soție a lui Dichiseanu, a răbufnit DUR dupa moartea Marinei Scupra: ”Mi-e greață...”

Publicat:

Fosta soție a lui , , a scris un mesaj dur pe contul sau de socializare, declarandu-se dezgustata de reacția oamenilor care o deplang pe , dar care, in timpul vieții o uitasera complet.

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ionel Ganea, inca o victorie in scandalul cu fosta soție / Decizia instanței

22:45, 28.03.2024 - Daniela, fosta nevasta a lui Ionel Ganea, a deschis un nou proces impotriva fostului internațional, insa a pierdut inca de la primul termen, fiindca nu a indeplinit condițiile impuse de instanța.

Claudia Patrașcanu iși dorește sa se recasatoreasca: „O regula...”. Mai vrea fosta soție a lui Gabi Badalau un partener tanar?

20:55, 18.03.2024 - Claudia Patrașcanu iși dorește sa se recasatoreasca. Artista a vorbit deschis despre acest subiect delicat din viața ei, dupa ce a trecut printr-un divorț dureros. Mai vrea fosta soție a lui Gabi Badalau un partener tanar? Iata ce a marturisit cantareața!

Ce a raspuns Lambada, fosta soție a lui Tzanca Uraganu, cand a fost intrebata daca mai are o relație cu el: ”Normal ca...” / FOTO

08:40, 08.03.2024 - Lambada i-a pus din nou pe jar pe fanii lui Tzanca Uraganu! Fosta soție a artistului a dat un raspuns care ar putea da starneasca comentarii, dupa ce a fost intrebata daca mai are o relație cu manelistul! Lambada nu pune preț pe comentariile rautacioșior!

Mioara Roman a murit! Fosta sotie a lui Petre Roman avea 83 de ani

08:20, 23.02.2024 - Mioara Roman a murit, azi-noapte, la azilul din Snagov, acolo unde era internata de cateva luni. Fosta sotie a lui Petre Roman ar fi decedat in urma unui stop cardio-respirator. Femeia avea 83 de ani. Cine a fost Mioara Roman? Mioara Roman, pe numele ei de fata, Mioara Georgescu, a fost prima șotie…

Simona Florescu, suparata pe Dumnezeu! Fosta soție a lui Ion Dichiseanu, marturii emoționante / VIDEO

23:25, 09.02.2024 - Simona Florescu face marturisiri emoționante. Fosta soție a lui Ion Dichiseanu a fost suparata pe Dumnezeu și chiar pe ea insași. Vedeta vorbește despre o perioada din viața ei in care a simțit ca divinitatea nu ii este alaturi.

Ipoteza in moartea șocanta a Cameliei Tișe, fosta soție a președintelui CJ Cluj. Mesajul emoționant al Oanei Boc

11:45, 06.02.2024 - Poliția Cluj a precizat ca, cel mai probabil, decesul Cameliei Tișe, fosta soție a lui Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj, a avut cauze patologice. Exista ipoteza, neconfirmata oficial, conform careia ea s-ar fi imbolnavit in concediul petrecut in Africa.

Mioara Roman, intr-o stare greu de imaginat. Cum a filmat-o Oana, fiica sa, pe fosta sotie a premierului Petre Roman

13:10, 02.02.2024 - O intalnire dintre mama și fiica a starnit un val de emoție. Macinata de problemele de sanatate cu care se confrunta de cațiva ani, Mioara Roman a ajuns intr-o stare greu de imaginat. Cum a filmat-o Oana, fiica sa, pe fosta sotie a premierului Petre Roman. Noi imagini cu Mioara Roman Mereu cu zambetul…


Ce parere ai despre aceasta stire?