Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Siegfried Mureșan, despre condiționarea asistenței macro-financiare pentru RM: „Nu ai încredere, pentru că ar putea fugi cu banii”

Publicat:

nu are incredere in , de aceea este necesara condiționarea asistenței macro-financiare de 100 de milioane de euro, afirmația aparține europarlamentarului roman, Siegfried Mureșan. Intr-un interviu pentru report.md, Mureșan spune ca Guvernul de la Chișinau „spune una dimineața, insa face alta seara".

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Vindea „influența” la vama cu 1000 de euro: Un barbat, reținut, dupa ce a promis ca poate urgenta „importul de automobile cu rulaj din UE”

14:30, 15.04.2024 - Un locuitor al mun. Chișinau a fost reținut in flagrant de ofițerii CNA intr-un dosar de trafic de influența. Acesta ar fi promis unei persoane sa urgenteze importul automobilelor cu rulaj din Uniunea Europeana.

Sandu a discutat despre aderarea RMoldova la UE cu Alexander De Croo și un grup de elevi

08:11, 04.04.2024 - Aderarea Republicii Moldova la Uniunea Europeana, reformele pe care le realizeaza țara noastra și cooperarea economica dintre Bruxelles și Chișinau au fost subiectele discutate de președinta Maia Sandu și prim-ministrul Belgiei, Alexander De Croo, care a efectuat o vizita la Chișinau. Intr-o postare…

Maia Sandu spune ca nu mai vrea hotar la Prut: „Republica Moldova va fi mult mai in siguranta alaturi de Romania in Uniunea Europeana”

23:41, 06.03.2024 - Maia Sandu a afirmat miercuri, 6 martie, ca Republica Moldova va fi mult mai in siguranta alaturi de Romania in Uniunea Europeana si a mentionat ca isi doreste mai multe poduri intre cele doua țari. Ea a precizat ca pentru dezvoltarea economica va fi mai bine daca nu vor mai exista granite intre țara…

Nicolae Ciuca, mesaj de forța de la Chișinau: „Cetațenii Republicii Moldova știu deja ca Romania le este cel mai de incredere partener”

10:40, 01.03.2024 - „Pentru frații și surorile noastre de dincolo de Prut, vreau sa transmit astazi, de la Chișinau, un mesaj puternic de solidaritate și sprijin in acest context de securitate deosebit de complicat.Cetațenii Republicii Moldova știu deja ca Romania le este cel mai de incredere partener. Noi, liberalii,…

Zaharova catre Popșoi: In CSI, in comparație cu UE și NATO, nimeni nu impune nimic nimanui

22:15, 14.02.2024 - La ultima conferința de presa, funcționara de la Ministerul de Externe de la Rusia a criticat din nou apropierea țarii noastre de Uniunea Europeana și NATO, invocind „eurocolonizarea” statului. „Continuam sa urmarim situația. Observam cum conducerea de la Chișinau ia decizii subite privind promovarea…

Mureșan ii cere Ursulei von der Leyen sprijin pentru fermierii din Romania și UE

22:05, 29.01.2024 - Eurodeputatul PNL Siegfried Mureșan i-a cerut președintei Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, intr-o scrisoare, un mai mare sprijin pentru fermierii din Romania și din Uniunea Europeana, in paralel cu continuarea ajutorului acordat Ucrainei.

Liderii PPE cer masuri pentru protejarea fermierilor din UE, in paralel cu sprijinul pentru Ucraina

15:15, 29.01.2024 - Eurodeputatul roman Siegfried Mureșan, vicepreședinte PPE, a semnat alaturi de mai mulți lideri ai grupului o scrisoare deschisa prin care ii cer președintei Comisiei Europene masuri pentru sprijinrea fermierilor din Uniunea Europeana, in paralel cu continuarea sprijinului pentru Ucraina.

Dorin Recean, in discuții cu diaspora moldoveneasca

13:30, 26.01.2024 - Prim-ministrul Dorin Recean, impreuna cu ministrul Agriculturii și Industriei Alimentare, Vladimir Bolea și ministrul Afacerilor Interne, Andrian Efros, s-a intilnit, ieri, cu reprezentanții diasporei moldovenești din Ungaria. Șeful Executivului a vorbit despre eforturile autoritaților de la Chișinau…


Ce parere ai despre aceasta stire?