Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Și-a prins fiica dormind în pat cu un străin! Reacția tatălui a fost neașteptată, dar ceea ce a urmat a fost mai mult decât tulburător!

Publicat:

Un barbat s-a trezit într-o dimineața și și-a gasit fiica dormind, alaturi de un tânar. Reacția acestuia a fost neașteptata și a primit o lecție de viața tulburatoare.

&"Într-o dimineața m-am trezit și mi-am gasit fiica de 17 ani dormind alaturi de un tânar, dupa ceea ce parea fi o noapte de peripeții amoroase.

În liniște am pregatit micul dejun și mi-am trezit soția și ceilalți copii, rugându-i sa faca liniște pentru a nu-i trezi pe cei care dorm.

Am strigat atunci la tânar, iar acesta a sarit instant din pat. L-am anunțat ca micul…

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Actualul primar al unei comune din Mehedinți s-a trezit cu un contracandidat-surpriza: soția. Cei doi sunt in divorț

18:50, 25.04.2024 - La alegerile locale de anul acesta, actualul primar (PSD) al comunei Gogoșu din Mehedinți care spera la un nou mandat, trebuie sa lupte in campanie cu soția sa. Femeia, cu care este in divorț, este susținuta de PNL.

In calitate de pasager, dar cu un permis fals in geanta: Un cetațean strain, prins cu actul fals la ieșirea din țara

11:35, 11.03.2024 - Un cetațean al Republicii Armenia, in varsta de 31 de ani, a fost prins de polițiștii de frontiera la ieșirea din Moldova cu un permis de conducere falsificat. Cazul a avut loc la vama Tudora, conform responsabililor de la Frontiera.

Un barbat din Dolj și-a ucis soția cu 24 de ani mai tanara, apoi s-a sinucis. Femeia ii salvase viața cu cațiva ani in urma

15:00, 07.03.2024 - Cei doi soți au fost gasiți fara suflare de o ruda care venise in vizita. Criminaliștii ajunși la fața locului au demarat cercetarile pentru a stabili exact ce s-a intamplat. „Am lasat banii in mașina de spalat sa ne inmormantați", au fost ultimele cuvinte ale barbatului.

Un tata și-a trimis fiica la școala imbracata in pijamale. Pedeapsa a fost criticata aspru de soția sa care nu știa ce se intampla

14:51, 05.03.2024 - Pentru ca s-a saturat de atitudinea fetiței sale din fiecare dimineața, un tata a decis sa o pedepseasca aplicand o masura la care nu mulți s-ar fi gandit. Iata de ce s-a suparat soția lui atat de tare.

"Si acum imi vin imaginile in cap cu copilul meu". Care a fost reacția lui Cornel Dinicu, cand s-a trezit și a vazut ca Ferma Dacilor arde

08:35, 08.02.2024 - Cornel Dinicu a fost dus, din nou, la Ferma Dacilor, pentru reconstituire. Patronul pensiunii și-a reamintit de scenele de coșmar pe care le-a vazut in mome ntul in care s-a trezit și a conștientizat ca pensiunea arde. Iata care a fost reacția lui și care a facut!

Trei persoane au fost injunghiate intr-o gara din Paris. Atacatorul a fost prins

12:05, 03.02.2024 - Trei persoane au fost ranite cu cutitul, sambata dimineata, in statia Gare de Lyon din Paris, a anuntat politia franceza, citata de Reuters.Politistii l-au arestat pe presupusul atacator. Doua dintre victime au suferit rani ușoare, in timp ce a treia a fost ranita mai grav, dar nu se afla intr-o situație…

Reacția tulburatoare a tatalui Raisei, dupa ce a aflat ca polițistul care i-a ucis fiica a scapat de inchisoare: ”A cazut cerul pe mine”

23:36, 31.01.2024 - Accidentul in care a fost implicata Raisa, fetița de 13 ani din București, a facut inconjurul țarii și i-a imparțit pe oameni in doua tabere: cei care i-au luat apararea polițistului care a lovit-o mortal cu mașina, sau cei care iși doreau sa il vada in spatele gratiilor. Polițistul a scapat, insa,…

Un primar dintr-o comuna duce copiii la școala, dupa ce șoferul microbuzului a fost prins beat la volan

16:35, 31.01.2024 - Primarul comunei sucevene Balcauți se trezește dimineața pentru a duce copiii la școala, cu autobuzul școlar. Dupa-amiaza e randul viceprimarului. Asta se intampla dupa ce șoferul angajat pentru acest serviciu a ramas fara carnet. A fost prins de polițiști baut la volan, relateaza  Monitorul de Suceava.…


Ce parere ai despre aceasta stire?