Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Şi-a înjunghiat unchiul, MORTAL!

Publicat:

Crima in Buzau comisa de un barbat drogat. Un barbat a fost injunghiat mortal de catre nepotul sau, un tanar de 23 de ani, cunoscut drept consumator de etnobotanice. Sotia victimei a ajuns si ea la spital, dupa ce a fost batuta de agresor. Criminalul a fost prins si retinut. -a injunghiat unchiul, MORTAL! apare prima data in GorjDomino - cotidian local! .

Citeste articolul mai departe pe gorj-domino.ro…  

Sursa articol: gorj-domino.ro


Stiri pe aceeasi tema

Crima ingrozitoare in Argeș! O barbat și-a ucis soția cu ciocanul de batut șnițele

12:26, 10.04.2024 - Crima șocanta in Argeș! Un barbat și-a ucis cu sange rece soția. Aceasta a murit, dupa ce a fost lovita cu ciocanul de batut șnițele. Cea care a anunțat poliția a fost chiar mama criminalului, ingrozita de ceea ce s-a intamplat.

Crima șocanta in Olt! Un barbat și-a lovit soția cu un lemn in cap, dupa care a injunghiat-o

20:00, 01.04.2024 - O noua crima șocheaza Romania! Un barbat din Olt in varsta de 68 de ani și-a ucis cu sange rece soția. A lovit-o cu un lemn in cap, iar apoi a injunghiat-o. Oamenii legii l-au reținut pentru 24 de ore pe agresor, sub aspectul savarșirii infracțiunii de omor.

Crima in Olt: Un barbat și-a lovit soția cu un lemn in cap, iar apoi a injunghiat-o

14:20, 01.04.2024 - Un barbat a fost retinut de politistii din Olt pentru 24 de ore dupa ce si-a omorat sotia. Anchetatorii au stabilit ca el a lovit-o mai intai pe femeie cu un lemn in cap, iar apoi a injunghiat-o.

Șocant in Constanta! Un barbat si-a injunghiat sotia apoi s-a predat politiei

14:50, 29.03.2024 - In cartierul Tomis Nord, zona Brotacei, in municipiul Constanta, un barbat si a injunghiat propria sotie. Dupa aceasta fapta, acesta s a predat la politie. Din primele informatii, se pare ca sotia lui a decedat. ...

Crima infioratoare in Dolj! Un barbat și-a ucis soția, dupa ce aceasta i-a donat un rinichi, pentru a-i salva viața: ”Eu am omorat-o...”

11:35, 08.03.2024 - O crima ingrozitoare i-a șocat pe locuitorii din Dolj. Un barbat și-a ucis propria soție, dupa ce ea i-a donat un rinichi și i-a salvat viața. Crima a fost urmata de un gest necugetat. Iata mesajele infioratoare pe care le-a trimis, inainte de a-și pune capat zilelor!

Tentativa de omor la Dubasari: Un barbat, reținut dupa ce și-a injunghiat soția in regiunea gatului

13:30, 05.03.2024 - Un barbat de 56 de ani, originar din Dubasari reținut de oamenii legi , dupa ce in urma unui conflict fiind in stare de ebrietate și-a lovit soția cu un cuțit in regiunea gatului. Cazul a avut loc pe data de 2 martie la domiciliul acestora. Martorii care la moment se aflau in ospeție la aceștia au reușit…

Crima la un hotel din județul Dambovița. Un barbat a fost injunghiat mortal. Trei suspecți, in custodia poliției

10:45, 11.02.2024 - Un barbat de 41 de ani din Targoviște a fost injunghiat mortal, in noaptea de sambata spre duminica, la un hotel din comuna Moroeni, județul Dambovița. Trei tineri, suspecți in acest caz, sunt in custodia poliției.

Crima șocanta intr-un hotel din zona Padina, județul Dambovița! Un barbat a fost injunghiat mortal pe fondul unui conflict spontan. Trei suspecți au fost reținuți

10:00, 11.02.2024 - O crima infioratoare a avut loc in noaptea de sambata spre duminica intr-un hotel din zona Padina. Un barbat din Targoviște, in varsta de 41 de ani, ar fi fost injunghiat mortal de mai multe persoane. Persoanele banuite de comiterea crimei ar fi trei barbați, cu varste cuprinse intre 19 și 32 de ani.…


Ce parere ai despre aceasta stire?