Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Shakira şi Pique au toate motivele să fie în al nouălea cer. Au aflat sexul celui de-al doilea copil!

Publicat:

Cel de-al doilea copil pe care il asteapta cantareata columbiana Shakira si fotbalistul spaniol va fi tot baiat, anunta presa spaniola de marti, reluand declaratiile facute de bunicii materni.

Veniti la Barcelona in vizita la fiica lor, si , au dat presei aceasta veste, mentionand ca numele micutului nu a fost decis inca.

Shakira a recunoscut, la sfarsitul lunii august, ca este din nou insarcinata, confirmand astfel zvonurile in acest sens care incepusera sa circule inca de la aparitia ei la de Fotbal din Brazilia.

Impreuna…

Citeste articolul mai departe pe obiectiv.info…  

Sursa articol: obiectiv.info


Stiri pe aceeasi tema

Vladuța Lupau știe ce nume ii va pune celui de-al doilea copil. De unde s-a inspirat artista: „E foarte rar”

16:35, 25.03.2024 - Vladuța Lupau și soțul ei, Adi Rus, traiesc o perioada unica de cand au aflat ca familia se va mari. Și-au dorit sa devina parinți din nou, iar dorința este pe cale sa li se indeplineasca. Acum, se pregatesc de venirea pe lume a fiului lor, pentru care au ales deja și numele.

La 51 de ani, Cameron Diaz anunța nașterea celui de-al doilea copil: „Suntem cu totii atat de fericiti”

17:51, 24.03.2024 - Actrita Cameron Diaz, in varsta de 51 de ani, si sotul ei, chitaristul Benji Madden, in varsta de 45 de ani, au luat pe toata lumea prin surprindere anuntand ca mai au un copil, un baietel, pentru a carui nastere se simt „binecuvantati si recunoscatori”, relateaza CBS News. potrivit hotnews.ro .

Shakira și-a lansat albumul „Las mujeres ya no lloran” și are un mesaj direct pentru Gerard Pique: „Te rog sa ma lași sa vorbesc, nu ma intrerupe, te implor!”

13:45, 22.03.2024 - Shakira și-a lansat un nou album, numit „Las mujeres ya no lloran” (n.r. - Femeile nu mai plang), ocazie cu care a acordat mai multe interviuri despre procesul de creație, poveștile care i-au inspirat versurile și, inevitabil, a vorbit despre fostul iubit, Gerard Pique, cu care artista are doi copii.…

Cum arata casa Shakirei din Miami. Aici iși crește cei doi copii pe care ii are cu Gerard Pique

13:30, 01.02.2024 - Nu mulți știu, insa Shakira s-a mutat cu cei doi copii ai sai, Milan și Sasha, asta dupa ce ea și Gerard Pique s-au desparțit. Artista a decis sa se bucure de creșterea și educația lor, motiv pentru care s-a mutat intr-un loc spectaculos. Iata cum arata casa cantareței din Miami! Aici iși crește cei…

Barbatul care susținea ca e soțul Shakirei a fost arestat. A incercat sa intre in casa peste fosta iubita a lui Gerard Pique

14:15, 10.01.2024 - Shakira și cei doi copii din relația cu Gerard Pique au fost in pericol din cauza unui barbat care susținea ca este soțul artistei. Daniel John Valtier, in varsta de 56 de ani, a fost acum arestat și i s-a interzis sa se mai apropie de vedeta. Cantareața columbiana Shakira s-a mutat la Miami impreuna…


Ce parere ai despre aceasta stire?