Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Sfarsit SOCANT: Detinut in varsta de 17 ani, gasit mort in celula, la penitenciarul Colibasi

Publicat:

Gardienii si conducerea au intrat in stare de alerta, sambata, dupa ce au aflat ca un tanar detinut a fost gasit fara suflare in celula sa. Acesta avea 17 ani si fusese condamnat pentru talharie. Primise recent sentinta, insa intentiona sa faca recurs, sperand ca va primi o alta decizie din partea magistratilor [...] Sfarsit SOCANT: Detinut in varsta de 17 ani, gasit mort in celula, la penitenciarul Colibasi

Citeste articolul mai departe pe enational.ro…  

Sursa articol: enational.ro


Stiri pe aceeasi tema

Caz șocant in Dolj! Un copil in varsta de doar doi ani a murit dupa ce a baut o substanța toxica

10:20, 26.03.2024 - Tragedie la o stana, in Dolj. Un copil in varsta de numai de doi ani a murit dupa ce a baut o substanța toxica. In urma acestui incident, oamenii legii au deschis dosar penal sub aspectul savarșirii infracțiunii de ucidere din culpa.

Caz șocant in Suceava! Un tanar in varsta de 21 de ani, baut, a ucis in bataie un barbat, iar pe un altul l-a ranit grav

15:11, 17.03.2024 - O crima oribila a avut loc in Suceava, acolo unde un tanar in varsta de 21 de ani a luat la bataie doi barbați. Aflat sub influența bauturilor alcoolice, agresorul a ucis o persoana, iar pe cealalta a ranit-o grav.

Caz șocant in Olt! O fata in varsta de 14 ani, abuzata de tatal prietenei sale. Ce le-a povestit minora oamenilor legii: "Și-a batut joc de mine pe camp..."

19:50, 16.03.2024 - Caz șocant in Olt, acolo unde un barbat in varsta de 33 de ani este acuzat ca ar fi violat o fata de 14 ani. Minora ar fi colega de scoala cu fiica lui. Adolescenta le-a povestit parintilor sai coșmarul prin care a trecut, iar aceștia au mers la poliție, in cele din urma agresorul fiind arestat.

Caz șocant in Cluj! O tanara in varsta de 20 de ani a murit dupa ce a cazut de la inalțime

09:31, 12.02.2024 - Noaptea trecuta, un incident tragic a avut loc in Cluj. O tanara in varsta de 20 de ani a decedat dupa ce a cazut de la inalțime, pe strada Henri Barbusse. Femeia a fost gasita fara suflare in fața unui bloc de locuințe.

Un barbat si-a ucis cu sange rece familia! Sfarșit tragic pentru o soție si doi fii de 16 ani si 5 ani: „Erau stapaniți de Satana” / FOTO

23:00, 11.02.2024 - Intr-un caz șocant petrecut in Italia, un barbat și-a ucis cu sange rece familia, lasand in urma un sfarșit tragic pentru soția sa și cei doi fii, in varsta de 16 și 5 ani. Giovanni Barreca, un zidar in varsta de 54 de ani, a comis o tripla crima brutala in localitatea Altavilla Milicia, langa Palermo.

O tanara a ucis o fata care-i semana izbitor pentru a-și inscena moartea. De ce a rescurs la acest gest șocant / FOTO

17:35, 22.01.2024 - Un caz șocant s-a petrecut in Germania! O tanara a ucis o fata care-i semana izbitor pentru a-și inscena moartea. La varsta de 24 de ani, Shahraban K.B. este acuzata de desfigurarea și ulterior uciderea lui Khadidja O., in varsta de doar 23 de ani. Iata de ce a recurs tanara la acest gest șocant!


Ce parere ai despre aceasta stire?