Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Șerban Huidu, răspuns pentru Răzvan Ciobanu: Este meseria mea și o fac cum pot

Publicat:

Dupa ce designerul s-a revoltat pentru ca Șerban Huidu a aparut într-o sceneta la Cronica Cârcotașilor, vedeta a transmis un mesaj vehement.

Creatorul de moda nu ințelege de ce Șerban Huidu și-a incalcat promisiunea și a aparut iar pe micile ecrane.

"Si iar ma mananca limba, pardon mana... sa inteleg ca "respectul" lu' pentru familia celor omorati s-a sfarsit?! Ca asa stiu ca a spus: nu mai apare pe sticla din respect... bai, da in tara asta toti sunt politicieni?! Una spun si alta fac", a scris pe pagina lui de Facebook.

Citeste articolul mai departe pe dcnews.ro…  

Sursa articol: dcnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

„Pui vopsiți galbeni” in magazine? Ce spune șeful de la Protecția Consumatorilor

00:45, 28.03.2024 - Presedintele ANPC Horia Constantinescu, avertizeaza, miercuri dimineata, ca unele firme vopsesc carnea de pui pentru a o face sa para mai buna.   Uneori, procedura realizandu-se in timpul hranirii, astfel incat vopseaua sa nu poata fi spalata. In aceste conditii, afirma Constantinescu, ne confruntam…

Oana Ionița, adevarul despre divorț. De ce și-a parasit soțul: „Am avut o discuție in care am spus ca imi doresc o relație”

14:55, 24.03.2024 - Oana Ionița a decis sa spuna tot adevarul despre divorțul de Florin Budnaru, barbatul cu care are un baiețel. Fosta bebelușa de la „Cronica Carcotașilor” a dezvaluit și motivul pentru care a decis sa iși paraseasca soțul. Invitata la podcastul „Ameritat cu Nasrin”, Oana Ionița și-a deschis sufletul…

Li s-a incheiat „sejurul” in Moldova: 6 straini urmeaza sa fie trimiși acasa, dupa ce au incalcat regimul de ședere

23:55, 05.03.2024 - De la inceputul lunii martie a anului curent Inspectoratul General pentru Migrație a luat in custodie publica și plasat in Centrul de plasament temporar 4 straini. Aceștia urmeaza expulzați din Republica Moldova.

Edvard Novak, fiul fostului ministru al Sportului, implicat intr-un accident rutier

15:40, 25.02.2024 - Edvard Novak, fiul cel mare al fostului ministru al Sportului, Eduard Novak, a fost victima unui accident rutier, in timp ce se afla la un antrenament cu bicicleta. Edvard (20 de ani) a avut nevoie doar de o mica interventie chirurgicala, a anuntat fostul ministru. „Ciclismul in Romania e sport extrem.…

Cum s-a inchis scandalul Carcotași - Andreea Esca iscat cand aceasta a aparut injurand, inainte de jurnal. „Pe caseta, era mult mai grav”

12:55, 04.02.2024 - Celebrul episod difuzat cu ani in urma de Cronica Carcotașilor, in care Andreea Esca a aparut injurand inainte de jurnal, a deranjat-o nu doar pe vedeta Știrilor ProTv. Șerban Huidu a dezvaluit in pocastul lui Mihai Morar cum a fost chemat de Adrian Sarbu la ProTv, la negocieri.

Serban Huidu, despre scandalul cu Andreea Esca de la Cronica Carcotasilor. S-a lasat cu amenintari de judecata: „Am dat ce era mai cuminte, erau lucruri urate”

16:45, 02.02.2024 - Serban Huidu a facut dezvaluiri din culisele scandalului cu Andreea Esca și Cronica Carcotașilor. In urma cu mulți ani, prezentatoarea a aparut injurand la pupitrul știrilor Pro TV, fapt ce a generat tensiuni in spațiul public. Situația era, de fapt, mult mai grava, in ciuda tuturor zvonurilor. Cum…

(video) Ultima ora! Alegerile din Bubuieci unde a caștigat MAN, din nou anulate. Ceban: Continua „dezmațul” in instituțiile statului controlate politic de PAS

16:30, 26.01.2024 - Alegerile din Bubuieci unde a caștigat MAN au fost din nou anulate. Despre aceasta a scris primarul capitalei, Ion Ceban. „Continua „dezmațul” in instituțiile statului controlate politic de PAS”, a scris edilul pe pagina sa de Facebook.


Ce parere ai despre aceasta stire?