Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

CERCETĂTORII au descoperit când a avut loc PRIMUL ACT SEXUAL de pe PLANETĂ FOTO

Publicat:

Printre fosilele unei specii numite Microbrachius dicki, un peste de doar 8 cm, descoperite in Scotia, doua dintre exemplare au atras atentia cercetatorilor, potrivit Descopera.ro.

Astfel, unul dintre ele prezenta un apendice ciudat  in form literel L, care s-a dovedit a fi un organ genital masculin. Cercetatorii de la , Australia, care au facut descoperirea, au explicat ca masculii acestei specii de pesti aveau organe copulatorii, cu santuri prin care spermatozoizii erau transferati in corpul femelei. Femelele, in schimb, aveau in partea posterioara a corpului…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Incident inedit! Un cal de curse a fugit din tarc si a ajus pe peronul unei gari. 'Purta doar un covor și avea chef de joaca' / VIDEO-FOTO

02:50, 12.04.2024 - Un cal de curse a reușit sa fuga din țarc și a ajuns pe peronul unei gari din Australia. Animalul s-a amestecat printre oameni și a așteptat in dreptul liniei galbene de pe peron. Autoritațile locale au facut haz de necaz și au anunțat ca urmaresc pe cineva imbracat cu un covor și cu chef de joaca.

Suferi de carcei la picioare noaptea? Cauze și soluții pentru disconfortul din timpul somnului

00:10, 12.04.2024 - Carceii la nivelul picioarelor devin mai frecvente in timpul nopții, iar trezirile repetate pot perturba somnul și pot duce chiar la insomnii. Poziția in care dormi nu este singura cauza pentru care te poți confrunta cu aceste crampe musculare extrem de dureroase pe timp de noapte. Descopera de ce apar…

Premiera cosmica: Agricultura pe luna marcheaza primul pas in colonizarea spațiului

18:20, 08.04.2024 - Pe masura ce misiunea Artemis III se pregatește sa atinga suprafața lunara in 2026, o sera special conceputa va adaposti un experiment de-a dreptul revoluționar. Lintița, cresonul și brassica - trei plante minuscule, dar robuste, vor fi cultivate in condiții extraterestre pentru a testa rezistența vieții…

Actualitate medicala/ Proteinele au efect asupra calitatii somnului

00:35, 26.03.2024 - Un studiu recent, realizat de cercetatori din Irlanda și Statele Unite, a examinat modul in care diferitele surse de proteine pot influența calitatea somnului, incercand sa afle daca proteinele vegetale sunt mai benefice decat cele animale sau invers. Somnul de calitate este definit de specialiști ca…

Peștii devin tot mai mici din cauza creșterii temperaturii apei

03:45, 02.03.2024 - Un studiu recent al Universitații din Tokyo arata ca peștii din vestul Oceanului Pacific de Nord au devenit mai ușori in ultimele decenii din cauza creșterii temperaturii apei, care le-a limitat sursele de hrana. Cercetatorii au analizat 13 specii de pești și au constatat ca greutatea lor individuala…

Studiul care rastoarna tot! Efectele adverse ale vaccinarii anti-COVID: Cercetatorii au descoperit riscuri de afecțiuni grave

21:40, 22.02.2024 - Studiul care rastoarna tot! Efectele adverse ale vaccinarii anti-COVID. Cercetatorii au descoperit riscuri de afecțiuni grave Avem rezultatele celui mai mare studiu al efectelor adverse post-vaccinare COVID-19. Testele au fost facute pe 99 de milioane de persoane vaccinate, iar afectiunile cardiace,…

Un nou potential tratament impotriva cancerului mamar agresiv, descoperit de cercetatori australieni (studiu)

01:30, 06.02.2024 - Cercetatorii au descoperit un nou medicament care poate inhiba cu succes dezvoltarea celei mai agresive forme de cancer de san, conform unui studiu publicat luni, transmite agentia Xinhua. Un studiu preclinic condus de Universitatea din Adelaide, Australia, este considerat promitator in lupta impotriva…

Nuci macadamia – Beneficii si retete cu nuci macadamia

09:06, 02.02.2024 - Nucile macadamia au o singura samanța ce este acoperita de un strat exterior lemnos, au o coaja tare și un gust ușor lemnos. Din punct de vedere nutrițional, nucile macadamia sunt bogate in acizi grași nesaturați, calciu și vitamina B. Descopera mai jos care sunt beneficiile consumului, dar și ce rețete…


Ce parere ai despre aceasta stire?