Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Senator USR către Tudose: „România riscă să PIARDĂ peste 4 miliarde de dolari”

Publicat:

Intr-o interpelare adresata recent de catre premierul , senatorul USR ii transmite acestuia ca Romania poate plati 4 miliarde dolari despagubiri, daca nu isi apara corect sansele in dosarul .

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Victor Ciutacu intra la rupere in scandalul Roșia Montana: Vom plati cu varf și indesat despagubiri!

13:10, 08.03.2024 - Jurnalistul Victor Ciutacu se implica in procesul Roșia Montana!  Romania risca sa achite despagubiri de de 6.7 miliarde de dolari fiindca nu a acceptat exploatarea resurselor de aur din zona. Vestea ca acolo s-ar putea interveni cu cianuri i-a scos din minți nu numai pe cei care locuiesc in zona, dar…

Decizia in cazul Roșia Montana, publicata vineri. Romania risca sa plateasca despagubiri de miliarde de dolari companiei canadiene.

12:10, 07.03.2024 - Decizia in cazul Roșia Montana va fi pronunțata vineri de instanța arbitrara internaționala, in urma careia ar putea fi decisa o strategie de negociere. Romania risca sa plateasca depagubiri de miliarde de euro.

Continua scandalul Roșia Montana. Cioloș, replica dura lui Ciolacu: „Daca ar exista un festival al minciunilor, PSD l-ar caștiga”

11:15, 26.02.2024 - Acuzațiile intre Marcel Ciolacu și Dacian Cioloș in scandalul dosarului Roșia Montana continua. Cioloș i-a raspuns dur lui Ciolacu in urma acuzațiilor pe care premierul i le-a adresat.„Daca ar exista un festival al minciunilor politice impotriva mea, PSD l-ar caștiga detașat. Se pare ca pesediștii ma…

Romanii risca sa plateasca prejudicii de miliarde, din cauza deciziilor lui Cioloș, Orban și USR

18:10, 05.02.2024 - PSD afirma categoric ca fostul premier Dacian Cioloș este principalul vinovat pentru situația critica in care se afla Romania in litigiul cu firma care deține dreptul de exploatare miniera la Roșia Montana.  „Indiferent de decizia pe care o va comunica instanța internaționala pana la 10 februarie 2024,…

PSD, acuzații la adresa lui Dacian Cioloș, Ludovic Orban și USR, in dosarul Roșia Montana: ”Romanii risca sa plateasca prejudicii de miliarde”

16:35, 05.02.2024 - PSD afirma categoric ca fostul premier Dacian Cioloș este principalul vinovat pentru situația critica in care se afla Romania in litigiul cu firma care deține dreptul de exploatare miniera la Roșia Montana, potrivit unui comunicat de presa.

PSD:Romanii risca sa plateasca prejudicii de miliarde, din cauza deciziilor lui Cioloș, Orban și USR

16:10, 05.02.2024 - PSD afirma categoric ca fostul premier Dacian Cioloș este principalul vinovat pentru situația critica in care se afla Romania in litigiul cu firma care deține dreptul de exploatare miniera la Roșia Montana, potrivit unui comunicat de presa.

Surse: Romania a pierdut procesul pentru aurul de la Roșia Montana. Statul roman risca sa plateasca peste 2 miliarde de dolari.

15:25, 01.02.2024 - Guvernul Romaniei se așteapta sa piarda procesul intentat de Gabriel Resources, la Tribunalul Bancii Mondiale, pentru proiectul aurifer ratat din Apuseni. Subiectul a fost abordat in ședința de Guvern de miercuri, 31 ianuarie 2024.

Surse: Romania ar putea fi obligata sa plateasca miliarde de dolari despagubire companiei Gabriel Resources

10:10, 01.02.2024 - Romania ar putea fi obligata sa plateasca cel puțin doua miliarde de dolari despagubire companiei Gabriel Resources in urma deciziei Tribunalului de Arbitraj din cadrul Centrului Internațional pentru Reglementarea Diferendelor Relative la Investiții al Bancii Mondiale (ICSID), așteptata pe 10 februarie.…


Ce parere ai despre aceasta stire?