Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Șeful Pentagonului: China riscă să se închidă într-un ”Mare Zid de izolare”

Publicat:

China risca sa inchida intr-un ” de izolare” prin operatiunile sale de expansiune militara din de Sud si presupusele atacuri cibernetice, a afirmat vineri secretarul american al Apararii, , potrivit AFP.

Citeste articolul mai departe pe capital.ro…  

Sursa articol: capital.ro


Stiri pe aceeasi tema

Trei copii risca pedeapsa cu moartea

14:00, 08.04.2024 - Trei copii risca pedeapsa cu moartea in China pentru ca și-au batut pana la moarte colegul de clasa de 13 ani, scrie Daily Mail. Cei trei suspecți, toți cu varsta sub 14 ani la momentul crimei, sunt acuzați ca și-au intimidat colegul de clasa, numit doar Wang, pe o perioada lunga de timp, inainte de…

Discuții intre militari de rang inalt in Hawai

10:50, 06.04.2024 - Oficiali militari americani s-au intalnit cu omologii lor chinezi la inceputul acestei saptamani pentru in Hawaii, discuțiile fiind axate pe modul in care cele doua țari pot opera in siguranța, au declarat vineri oficiali americani, citați de Reuters. Președintele american Joe Biden a incercat sa gestioneze…

Marea Chinei de Sud – viitorul punct de fierbere ale planetei? China la zi

07:05, 20.03.2024 - In materialul de astazi „China la zi” va prezentam traducerea din limba chineza a doua articole publicate recent de Global Times, cu privire la intensificarea tensiunilor in ceea ce privește disputa Marii Chinei de Sud.

Alarma in sistemul medical romanesc: unul din trei spitale risca sa se inchida

06:55, 14.03.2024 - Sistemul sanitar din Romania a intrat in colaps. Aproape toate ramurile sanatații sunt paralizate din lipsa de bani: fara medicamente de baza și tratamente esențiale, multe spitale sunt pe punctul de a se inchide, medicii se plang de salariile mult prea mici, dar și de lipsa locurilor de munca.

China susține ca a luat masuri de control dupa „intruziunea” unor ambarcațiuni filipineze

08:05, 05.03.2024 - Paza de coasta chineza a anunțat marți ca a luat „masuri de control” cu privire la ceea ce a calificat drept o „intruziune" a navelor filipineze in preajma unui recif disputat in Marea Chinei de Sud, relateaza AFP.

Șeful Pentagonului iși cere scuze pentru spitalizarea secreta. Lloyd Austin: „Nu am procedat corect”

19:01, 01.02.2024 - Secretarul american al Apararii, Lloyd Austin, și-a cerut scuze joi pentru ca nu a anunțat lanțul de comanda al SUA cand a fost internat in secret la spital. „Nu am procedat corect”, a spus șeful Pentagonului, noteaza BBC.

Șeful Pentagonului, dupa atacul cu drone din Iordania: „Vom lua toate masurile pentru a-i apara pe militarii noștri”

20:30, 29.01.2024 - Secretarul american al Apararii, Lloyd Austin, a promis luni ca Statele Unite vor lua „toate masurile necesare” pentru a-și apara trupele, dupa un atac cu drone al militanților susținuți de Iran, in urma caruia au fost uciși trei militari americani, transmite Reuters.

China preseaza Iranul sa controleze rebelii Houthi. Atacurile din Marea Roșie risca sa afecteze relațiile comerciale cu Beijingul

09:00, 26.01.2024 - China cere Iranului sa țina sub control atacurile rebelilor Houthi asupra navelor din Marea Rosie sau risca sa afecteze relatiile de afaceri cu Beijingul, au declarat patru surse iraniene si un diplomat familiarizat cu aceasta chestiune, scrie Reuters, preluat de Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?